ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fujifilm Workflow XMF вече е на пазара

Fujifilm Workflow XMF вече е на пазара

Четвъртък, 7 Май 2009 ( прочетена 1759 пъти)


JDF базираното решение за управление на работен процес вече е на разположение на печатниците. То включва комплект автоматизирани инструменти.

Fujifilm Graphic Systems U.S.A. обявиха пускането в продажба на Workflow XMF. Той е цялостно  JDF-базирано решение за управление на работния процес при производство на печатни изделия. XMF предлага голяма гъвкавост и увеличени възможности за интеграция. Улеснената употреба позволява на печатниците да повишат производителността, ефективността и качеството на продукцията си.
Fujifilm Workflow XMF е в състояние да осъществи координация между разнообразни печатни решения като офсетови, цифрови и широкоформатни машини. Решението използва последната технология на Adobe - PDF Print Engine и постига значителни подобрения в скоростта и начинът на работа на RIP софтуера. Fujifilm Workflow XMF е изцяло PDF базиран, тоест оригиналното съдържание на PDF файла се запазва по време на работа. Инструкции за процесите, например електронен монтаж, съхранени като JDF информация. Тази технология не изисква вътрешна обработка на файловете.
Workflow XMF съдържа изцяло интегриран софтуер за електронен монтаж, който може да се използва от неограничен брой потребители. Потребителите могат да създават и редактират монтажи директно в работната среда на Workflow XMF с помощта на динамични шаблони, чиито параметри се променят лесно при нужда. По този начин броят шаблони, които се използват е по-малък, което пести време и намалява шансовете от грешки.


Източник: fujifilmgs.com

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама