ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fujitsu fi-6140 и fi-6240 - високо производителни, дуплексни скенери

Fujitsu fi-6140 и fi-6240 - високо производителни, дуплексни скенери

Понеделник, 10 Декември 2007 ( прочетена 1366 пъти)


Компанията Fujitsu Europe Limited наскоро представи принципно нов вид високопроизводителни, цветни, дуплексни скенери за офисно приложение - Fujitsu fi-6140 и fi-6240. Тези два нови модела са най-високоскоростните и компактните скенери за документи в своя клас, които притежават всички необходими функции, както и програмни инструменти за обработка и оптимизация на изображения.                   

Fujitsu fi-6140 и fi-6240 са разчетени за сканиране до 4000 документа на ден, като максималната скорост на сканиране на устройствата в монохромен режим, при размер на страницата А4 и резолюция 200 dpi e 60 страници в минута, а в пълноцветен режим и резолюция от 300 dpi - 40 страници в минута.

Изходната разделителна способност на скенерите варира от 50 до 600 dpi и 1200 dpi, а реалното оптическо разрешение е 600 dpi. И двата модела поддържат най-съвременните функции нужни при сканиране, като система за предно подаване на за по-точна обработка, поддръжка на сканиране на дълги документи и т.н. Скенерите разполагат с интерфейс за връзка Ultra SCSI, USB 2.0 и притежават двустранни високопроизводителни CCD сензори за постигане на максимално качество на изображението.

Наличният ултразвуков датчик следи за грешки при подаването на документите и е особено ценен при обработка на много на брой документи - процесът на сканиране се прекратява автоматично ако има засядане на документ. Fujitsu fi-6140 и fi-6240 разполагат с функция за автоматично разпознаване цветността, размера и de-skew функция. Тези функции позволяват съществено повишаване ефективността на процеса на сканиране.

Fujitsu fi-6140 и fi-6240 се доставят с пълни лицензи на Adobe Acrobat 8.0 Standart, ScandAll Pro и Kofax VirtualReScan (VRS) 4.1 Professional.

Източник: news.pechatnick.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка за Пло...
гр. Пловдив
фирма ДотБрейн

Асистент продажби
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама