ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet GED Insights с Enfocus

GED Insights с Enfocus

Сряда, 23 Май 2018 ( прочетена 880 пъти)


На 31.05 9:00 - 12:30 в офиса на ГЕД в София ще бъдат демонстрирани подробно функции и приложения на софтуерните решения: Switch, PitStop Pro и PDF Review на Enfocus.

GED Insights c Enfocus се провежда за втора поредна година поради големия интерес към продуктите и новите версии, които компанията пусна на пазара през 2018 година.

 

GED Insights с Enfocus


Какво представлява GED Insights?
За тези от вас, които все още не са запознати с формата, GED Insights са поредица от информационни събития, насочени към печатната индустрия. Те представят иновации в дизайна и предпечата, чрез продуктови демонстрации. Под формата на презентации екипът споделя ноу-хау, както и най-интересните новости, от сферата в бизнеса.

Събитието е подходящо за Предпечатни отдели; Дизайнери; Брандове с in-house дизайн; Различни по вид печатници - дигитални, широкоформатни и др. На него за пръв път ще бъдат демонстрирани най-новите версии на PitStop и на Switch за 2018 година.

 

GED Insights с EnfocusТрите продукта на фокус в това издание на GED Insights са:
Switch- Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повторяеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.
PitStop Pro - Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри.
PDF Review- Гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър.

 

Как да се регистрирам?
Както проведените досега събития, това издание на форматa GED Insights също е безплатно. Единственото, което желаещите трябва да направят за да присъстват, е да попълнят предварително регистрационната форма на сайта на организаторите. Заявете присъствие сега, като използвате формата за регистрация.

Разберете повече за GED Insights с Enfocus и следете и материалите, които ГЕД публикува на Facebook страницата на събитието. Ако желаете първи да научавате за бъдещите събития и инициативи на ГЕД можете също да се абонирате за техния бюлетин.

Място за провеждане на GED Insights c Enfocus: офиса на ГЕД в Софияprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама