ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet GMG представи OpenColor 2.0.6

GMG представи OpenColor 2.0.6

Вторник, 7 Февруари 2017 ( прочетена 1247 пъти)


Водещият разработчик и доставчик на софтуер за управление на цветовете GMG представи най-новата версия на OpenColor 2.0.6.

OpenColor 2.0.6

 

Основното подобрение се изразява във възможността за създаване и преглед на цветови многоканални профили в Adobe Photoshop и Packz. Патентованата от компанията технология позволява автоматично калкулиране на спектралните данни и създаване на нови профили въз основа на вградени библиотеки от печатни технологии и типове медии. Софтуерът работи успешно със SPOT библиотеки и цветове.

Независимо дали става въпрос за офсетов, флексо или друга технология на печат, OpenColor 2.0.6 се справя отлично с изчисление от наслагването на 10 и повече слоя мастило при отпечатване един върху друг. Това се постига чрез прилагане на математически модели, предсказващи взаимодействието на мастилото с различните типове медии. Профилите GMG DotProof могат да се използват за печат на SPOT цветове върху специфични субстрати, дори от семейството на металните фолиа.

 

OpenColor 2.0.6Софтуерът може да бъде интегриран с други разработки на компанията, като GMG ColorProof за създаване на цветни проби и GMG ColorServer за оптимизация на данните при наличие на различни печатни технологии. Сред останалите интересни продукти спадат: GMG InkOptimizer, чрез който може да се редуцира с до 47% разходът на мастило и GMG ProofMedia представялващ портфолио от различни медии за печат.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.gmgcolor.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама