ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet GMG представи OpenColor 2.0.6

GMG представи OpenColor 2.0.6

Вторник, 7 Февруари 2017 ( прочетена 769 пъти)






Водещият разработчик и доставчик на софтуер за управление на цветовете GMG представи най-новата версия на OpenColor 2.0.6.

OpenColor 2.0.6

 

Основното подобрение се изразява във възможността за създаване и преглед на цветови многоканални профили в Adobe Photoshop и Packz. Патентованата от компанията технология позволява автоматично калкулиране на спектралните данни и създаване на нови профили въз основа на вградени библиотеки от печатни технологии и типове медии. Софтуерът работи успешно със SPOT библиотеки и цветове.

Независимо дали става въпрос за офсетов, флексо или друга технология на печат, OpenColor 2.0.6 се справя отлично с изчисление от наслагването на 10 и повече слоя мастило при отпечатване един върху друг. Това се постига чрез прилагане на математически модели, предсказващи взаимодействието на мастилото с различните типове медии. Профилите GMG DotProof могат да се използват за печат на SPOT цветове върху специфични субстрати, дори от семейството на металните фолиа.

 

OpenColor 2.0.6



Софтуерът може да бъде интегриран с други разработки на компанията, като GMG ColorProof за създаване на цветни проби и GMG ColorServer за оптимизация на данните при наличие на различни печатни технологии. Сред останалите интересни продукти спадат: GMG InkOptimizer, чрез който може да се редуцира с до 47% разходът на мастило и GMG ProofMedia представялващ портфолио от различни медии за печат.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.gmgcolor.com



print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка с френ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Водачи на машини за полагане на пътна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама