ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Gallus на LabelExpo Europe 2013

Вторник, 30 Юли 2013 ( прочетена 1582 пъти)


Компанията Gallus, ще покаже хибридно решение за производство на етикети Gallus Print Shop реализирано с дигитални машини за печат на Heidelberg и собствено оборудване за флексопечат.

Heidelberg Linoprint L
На снимката: Heidelberg Linoprint L

По време на изложението LabelExpo Europe 2013 швейцарската компания Gallus ще демонстрира мастиленоструйна UV-машина за печат на етикети Heidelberg Linoprint L и разнообразно печатно оборудване за флексопечат. Gallus получиха права да продават машините Heidelberg Linoprint в Европе през юни тази година

Двете дигитални машини са с различна максимална ширина и са пригодени за различни типове продукции. Linoprint L с ширина 210мм ще работи съвместно в цялостното решение Gallus Print Shop, а моделът с ширина 315мм е предназначен за автономна работа.

Основната идея за създаването на Gallus Print Shop е обединяването на възможностите на флексопечата и дигиталният печат в областа на производството на етикети. На изложението ще бъдат представени флексо машината Gallus ECS 340, мастиленоструйната Heidelberg Linoprint L, модулното решение за печат и довършителни процеси Gallus ECS C и многофункционалната флексо машина за малки и средни тиражи Gallus EM 430 S.  Планирането и управлението на работният поток ще се осъществяват с помощта на Cerm MIS.

Изложението LabelExpo Europe 2013 ще се проведе в Брюксел в периода от 24 до 27 септември.

Източник: www.gallus-group.com
Превод: Радина Дойнова
Дигиталният печат навлиза все повече при производството на етикети. В България се очаква инвестициите в такова оборудване да се увеличат въпреки кризата. Пример за това е първата дигитална машина предназначена за промишлено производство на самозаплващи етикети в България инсталирана миналата година в ловешката Печатница Дъга.  print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама