ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Gandinnovations пусна в производство 5-метровия принтер JetSpeed XL

Gandinnovations пусна в производство 5-метровия принтер JetSpeed XL

Вторник, 21 Април 2009 ( прочетена 1472 пъти)


Канадската компания обяви, че пуска в производсто новия 5-метров голямо-форматен дигитален принтер за ролен печат JetSpeed XL, оборудван с 48 Spectra глави с обем на капката от 80 пиколитра и печачащ на 300 dpi при 4 цвята.

Новият "работен кон" от серията Jeti е специално проектиран за екстремни натоварния, достигайки производствени скорости на печат от 280 м2/час!"JetSpeed XL отваря на потребителите нови възможности, независимо в каква област са заети - сито, дигитален или офсетов печат. Машината изплаща изключително бързо средствата, отделени от потребителя за закупуването й и разраства бизнеса му." казва Хари Ганди, президент на компанията.

Ние винаги сме искали да надскочим очакванията на клиента, затова нашите инжинери ни представиха този принтер, който не само превъзхожда по производителност каквато и да е машина на дигиталния пазар, но също така е и еколого-съобразен.

JetSpeed XL работи със стандартни и големи ролки (диаметър 91см.), като се предлага и с опционална система за автоматично зареждане и сваляне ролките медия. Валовете, които придвижват и изпъват медията осигуряват прецизното й подаване и безупречен печат, независимо от вида на материала. Принтерът може да се поръча и с backlit камера (опция), чрез което се осигурява перфектен двустранен печат, даващ на потребителя отлична плътност на отпечатъка за приложения със задно засветяване.

"JetSpeed XL е най-продуктивния голямо-форматен дигитален принтер за печат на билбордове, строителен меш, калкани и други отпечатъци с приложение във външната реклама. По време на криза, суперпроизводствено решение от този клас дава на клиентите ни безспорно икономически изгодно предимство пред конкурентите им." добавя Ганди

Принтерът има нова функция, която позволява на операторът лесно и бързо да настрои и позиционира UV лампите, чрез което се постига матов или гланцов ефект на отпечатъците. Ползвайки оригиналните UV мастила, потребителя постига резултати като много богата цветова гама със силни и ярки (живи) цветове. Освен това специално разработените мастила гарантират и чудесна адхезия на най-различни материали включващи платове, канави, винили, пластични/гъвкави филми, хартии и полиестерни медии.

На челно място при технологочните постижения и нововъведения се нарежда и софтуерния ъпгрейд, който автоматично засича всяка една дюза на която и да е от 48-те глави, която може да е запушена и моментално компенсира работата й със съседни дюзи. Тази технология, гарантираща безупречен финален отпечатък е първа по рода си в сферата на голямо-форматния дигитален печат.

Вижте как работи JetSpeed XL: gandinnovations.com

Източник: Адком


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама