ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Gandinnovations стартира партньорство с Avery Graphics

Gandinnovations стартира партньорство с Avery Graphics

Петък, 23 Януари 2009 ( прочетена 1449 пъти)


Gandinnovations™, световен лидер при голямо-форматните решения за дигитален печат сключиха партньоство с Avery Dennison Graphics, небезизвестна компания за производство на висококачествени медии за печат.… по- голям избор от материали
за печат с пълна гаранция
за качество и устойчивост


От това партньорство печели и потребителя, разбира се. Ползвайки продуктите на двете компании, потребителя получава: висока скорост на печат, отлично качество с ярки и плътни цветове, изключителна адхезия на мастилото към медията, и не на поселено място - до 7 години гаранция на отпечатъка!
Всички материали са прецизно тествани и одобрени за използване на машини от серията Jeti 3324 (ролен 3.3м солвентен принтер). Тази машина е безспорно най-бързият и качествен 3.3м голямо-форматен принтер в света. С помощта на 24-те Спектра глави се осигурява бързината, докато за качеството се "грижат" 600dpi разделителна способност (1200 видима) и 6-те цвята.

Jeti 3324 Solvent RTR се предлага и със "беклит" опция, чрез която може да печатате двустранно, като по този начин получавате отпечатък (с приложение за задно засветяване) с много ярки, плътни и живи цветове. Принтерът може да работи и при 300dpi разделителна способност и 4-цветен режим, достигайки скорост между 100-130 кв.м./час., подходяща за огромни отпечатъци (билбордове, мега бордове, калкани и др.). Софтуерът в контролната станция на принтера освен настройките и управлението се грижи и за сигурността - в случай на запушени дюзи в някоя от 24-те глави, софтуерна команда компенсира запушването, учестявайки изстрелите от капчици мастило от съседни дюзи в главата. По този начин потребителя получава качество на отпечатъка, което е очаквал като краен резултат, въпреки евентуално породилите се проблеми. Тази технология, изобретена и внедрена от Gandinnovations e първа по рода си и уникална в световен мащаб, в сферата на голямо-форматния дигитален печат.
Други продукти на компанията Avery Dennison Graphics, които са тествани и препоръчвани за печат, в комбинация с продуктовата гама принтери на Gandinnovations включват: отразителни, полупрозрачни, непрозрачни и други специфични медии, предназначени за дигитален солвентен, UV и печат с мастила на водна база, с приложение на отпечатъците във вътрешна и външна реклама.

Източник: Адком


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама