ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Gravit Designer 3.1 – безплатно решение за дизайн и предпечат

Gravit Designer 3.1 – безплатно решение за дизайн и предпечат

Четвъртък, 19 Април 2018 ( прочетена 1091 пъти)


Новият Gravit Designer е облачно решение за дизайн. То е лесно за употреба, безплатно и има онлайн и настолна версия, както и приложения за мобилни устройства. Приложението предлага шаблони за различни продукти.

Gravit Designer 3.1


Gravit Cloud
Новата облачна услуга означава, че Gravit Designer е наличен за всеки, независимо от системата, която използва или местоположението му. Можете да качите дизайна си в облака и да го отворите на всяка платформа (Mac или Windows). Ако сте имали акаунт на gravit.io, в него можете да видите всички дизайни, които сте създали досега. Можете и да ги организирате в папки, да промените подреждането им и да ги триете.

Ако нямате акаунт, достатъчно е да създадете такъв, за да започнете работа. Можете да откриете пълната функционалност в менюто “File”. Можете да прецените дали да създадете файла онлайн или на харддиска си с командите “Save to Cloud…” или “Save”. Можете и да включвате или изключвате синхронизацията на файловете в облака.

 

Gravit Designer 3.1Gravit Designer 3.1 е лесен за употреба и има интуитивни инструменти за работа с векторни обекти и текст. Налице е и библиотека с ефекти. Това е съчетано с лесен за употреба интерфейс. Онлайн версията поддържа Google Fonts. Приложението позволява експорт в PDF с качество за печат, CMYK цветово пространство и резолюция на растерните обекти, зададена от потребителя. Gravit Designer 3.1 предлага и библиотека с шаблони за подготовка на файлове за печат, социални медии и други цели. Полезни са и библиотеките с векторни изображения и форми, които можете да вграждате в дизайните си директно в интерфейса на Gravit Designer 3.1.

Приложението поддържа работа в слоеве и многостранични документи, мастър страници и наддаване. То предлага лесен, удобен начин за подготовка на файлове за печат. Можете да започнете да го използвате тук.

Източник: designer.gravit.io
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама