ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HARDCORE PROFESSIONAL - нова маркетингова и следпродажбена стратегия на FACTOR.BG

HARDCORE PROFESSIONAL - нова маркетингова и следпродажбена стратегия на FACTOR.BG

Сряда, 13 Юли 2016 ( прочетена 1099 пъти)


Произлизайки от истинския печатен и рекламен бранш, при това откъм производствената му страна, FACTOR.BG винаги е била фирма, ориентирана към професионалистите.

 

В последните 1-2 години забелязваме интересна пазарна тенденция - все повече фирми, предлагащи техника и консумативи за професионалисти, всъщност насочват усилията си към все по-нисък клас техника, все по-компромисни консумативи, като таргетират новосъздадени или съвсем малки бизнеси, които имат трудности с финансирането. Все повече хора, нямащи опит и знания в областта на рекламата и печата, влизат на този пазар. И разбират, че нещата никак не са розови.

Убедени сме, че има тясна взаимовръзка между подготовката и резултатите. Правилото на 7-те "П" важи с пълна сила.

Когато човек реши да инвестира трудно спестените си финанси, често допълнени с "изгоден" заем, няма място за грешки. Но как да разбере кое всъщност е правилният избор? При цялата безкрайна лавина от информация, сериозният проблем не е наличието на достоверна и полезна такава, а филтрирането на неточната, подвеждащата, манипулативната или най-често, просто чистосърдечно и добродушно некомпетентна информация. Истината е, че Интернет е трибуна за всеки, който иска да изрази мъдрите си мисли и прозрения. Профанизацията е абсолютна и повсеместна. Хората, които знаят много и са се доказали като професионалисти, вече избягват публично да коментират и да съветват, обезсърчени от гръмогласна опозиция на фейсбук-мъдреци, демонстриращи задълбочени познания по всички наболели световни въпроси - от безусловната необходимост да се добави лук при омесването на кюфтетата, до несравнимата руска оръжейна мощ!

Ако погледнем по-прозаично, за да успее един бизнес, особено начинаещ, трябват много неща. Но най-вече, трябва информация. Достоверна, надеждна, практически проверена информация.

Ако информацията е налична, следват други важни неща - маркетингово обучение, техническо обучение, техническа поддръжка, надежден сервиз...
Когато фирмата се развие, когато натрупа ресурс - финансов и технологичен, по-лесно е да се вземат правилните решения.

HARDCORE PROFESSIONAL е опит да се осигури възможност за достъп до тази информация на всеки, който желае да развива бизнеса си в областта на печата. Фокусът са новите бизнеси, малките фирми и тези, които желаят да работят като оператори.
Идеята е проста - професионални обучения за бизнес-собственици и оператори, включващи теория, практика, маркетинг...


Обученията ще бъдат само платени, само на живо, подсигурени с техника и консумативи за тестове. Лектори ще бъдат не само членове на екипа на FACTOR.BG, но също и външни професионалисти, доказани в своята сфера, хора, работещи в действащи фирми, собственици на бизнеси, професионални консултанти, преподаватели и т.н.

Датите и програмата на обученията ще бъде публикувана в PrintGuide.info и на сайта на FACTOR.BG (http://factor.bg/category/79/obuchenia.html) през следващата седмица.


Обученията ще започнат от началото на септември, като първото ще бъде посветено отново на сублимационния печат.

Разбира се, ние сме комерсиална организация и ще се радваме, ако някои от участниците в обученията станат и наши бизнес-партньори, закупувайки машини или консумативи от FACTOR.BG. Но целта ни е това да се случи само, ако на базата на защитения от тях сертификат "HARDCORE PROFESSIONAL", те са анализирали пазарната ситуация и своите нужди и са уверени, че именно това е правилният избор. Защото има едно нещо, в което твърдо вярваме - само ако бизнесът на нашите партньори e успешен, то ние можем да бъдем успешни!


За тези, които изберат да работят с нас, сме приготвили и уникална програма за техническа поддръжка, следпродажбени обучения и приоритетен сервиз. Подробностите ще бъдат обявени също следващата седмица, но ще издадем един малък детайл - всеки широкоформатен фотографски, CAD/POS/GIS, сублимационен, солвентен или текстилен принтер ще бъде обслужван гаранционно на принципа "Сервиз до 48 часа или 100 лв. компенсация за всеки ден след това!" - защото престоят е най-скъпото удоволствие за всеки HARDCORE PROFESSIONAL!

С пожелания за страхотни летни ваканции!
Екипът на FACTOR.BGprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за оператор на широкоформатен и...
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама