ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP подобряват качеството на фотопечата на пресите си

HP подобряват качеството на фотопечата на пресите си

Сряда, 24 Февруари 2010 ( прочетена 1792 пъти)


HP представиха две нови цифрови печатни машини, които повишават качеството и осигуряват по-постоянни цветове при печат на фотоизделия.

HP са ориентирали новите си преси към производителите на фотопродукти. HP Indigo WS6000p претендира, че предлага професионално качество за печат на портретна фотография. Машината е замислена като евтин заместител на сребърно-халогенидните системи.

Очаква се пресата да се предлага от юли тази година. Indigo WS6000p използва течна електро-фотографска технология за печат на HP. Печатът е от рола на рола, машината включва вграден модул за ламиниране за изработка на  професионални портретни снимки с ниска себестойност. Системата използва светъл циан и светла магента, които предлагат фотореалистичен печат, когато бъдат добавени към CMYK мастилата.

Другата нова преса HP Indigo W7200 е предназначена за по-големи тиражи на специализирани фотопродукти, включително фотокниги. Според Indigo W7200 повишава качеството и производителността във важен пазарен сегмент. Специализираният фотопечат е сред най-бързо разрастващите се сегменти от дейността на HP с обявен ръст от 30% за монтиране на нови машини през 2009. Скоростта на печат на W7200 е 240 четирицветни листа А4 в минута. Обявеното месечно натоварване е от 7,5 милиона страници.

И двете машини се предлагат с подобрени инструменти за управление на цветовете, които гарантират постоянно качество на отпечатъците. Има възможност и за оборудване на пресите с довършителни модули за рязане, окомплектоване на книги и ламиниране.

HP Indigo WS6000p
На снимката: Цифрова машина за фотопечат HP Indigo WS6000p

Източник: www.printingtalk.com

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама