ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP разширява предложенията си за печат на етикети и опаковки с нови преси Indigo

HP разширява предложенията си за печат на етикети и опаковки с нови преси Indigo

Петък, 14 Септември 2012 ( прочетена 1592 пъти)


HP показаха новите възможности на Indigo WS6600 на Labelexpo Americas 2012. Компанията подписа и пет договора за предварителни тестове на цифровата печатна машина Indigo 20000.

Indigo WS6600

На снимката: Indigo WS6600

Избраните за тестовете компании са от Израел, САЩ и Великобритания. Бета тестовете на Indigo 20000 ще започнат през септември 2013, очаква се машината да излезе на пазара през февруари или март 2014. Indigo 20000 е предназначена за печат на гъвкави опаковки и етикети,  предлага печат на рола с ширина 722 милиметра и има скорост на печат до 45 метра в час.

HP също така е в процес на подписване на договори с 5 компании, които да тестват Indigo 30000, листова машина с формат 750x530 милиметра и може да печата на материали с дебелина до 600 микрона (0,6 милиметра), предназначени за картонени опаковки. Скоростта и е до 4 600 листа в час.

Междувременно, компанията показа на Labelexpo Americas високоскоростната печатна машина за средни тиражи опаковки и етикети Indigo WS6600. Тази машина разполага с Enhanced Productivity Mode (Режим с повишена производителност), който позволява печат на пълноцветни поръчки с CMY мастила и опции за предварителна подготовка на хартията преди печата. На изложението ще бъдат показани нови допълнения към машината, като ILP модул и SecurePack System, които разширяват възможните приложения на машината.

ILP модула позволява на машината да може да печата на стандартни медии, които се използват и от конвенционалния печат, без предварителна офлайн обработка. Това позволява по-бързо изпълнение на спешните поръчки.  Друга опция е модулът за предварителна обработка на материала за печат ILP040, разработен от Michem. Той  позволява на машината да печата както на хартия, така и на синтетични материали, което разширява възможните приложения на WS6600.  Както ILP, така и системата за предварителна обработка Michem ILP040 могат да се инсталират на вече закупени преси HP Indigo WS6600.

SecurePack System предлага възможност за производство на печатна продукция със защита от фалшификации, например за опаковки на лекарства.

Източник: hp.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама