ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP с най-големия щанд на IPEX 2010

HP с най-големия щанд на IPEX 2010

Понеделник, 3 Май 2010 ( прочетена 1679 пъти)


Международното търговско изложение за печатни технологии IPEX 2010 представлява едно огромно логистично и организационно предизвикателство за изобретателите, създателите и производителите в сферата на индустриалните печатни технологии. Като водещ производител в световен мащаб на решения за дигитален печат HP традиционно има сериозно представяне на подобни глобални форуми.

Щандът на HP, най-големия на IPEX 2010 ще бъде разположен върху площ от 3,000 кв.м., където ще бъдат прeдставени 11 дигитални преси HP Indigo, 7 машини за широкоформатен дигитален печат и 4 принтера HP Designjet.

HP IndigoMашините, които ще могат да се видят в действие на щанда: Предвидено е използването на над 100 палета разнообразни медии и хартии за печат, за демонстрация на уникалните възможности на HP машините по време на изложението.

Концепцията на щанда: HP отделя производствената зона от бизнес зоната, също както и доставчиците на печатни услуги разделят своите производствени участъци от своя фронт офис. Производствената зона на щанда ще бъде гъвкава, с многобройни и различи печатащи устройства, които изработват едновременно различни приложения, както се случва и в реални работни условия, във всяка една печатница.

HP IndigoБизнес зона (седем секции):
  • Представяне на различните приложения и насърчаване на посетителите да разширят своите бизнес възможности с предоставянето на най-печелившите съвременни услуги, HP експерти ще бъдат ангажирани с обширни дискусии по актуални въпроси;
  • Демонстрация на възможностите на специални бизнес инструменти, разработени от HP, като Интелигентно планиране, Ръководства за развитие на бизнеса и др., както и управление на заданията със Smart Stream Director (от създаване до производство);
  • Интерактивни работни станции с тъч-скрийн, илюстриращи безбройните възможности от решения за всяко приложение;
  • Демонстрация на завършени продукти на доставчици на печатни услуги, клиенти на HP, в съответствие с изискванията на крайния клиент.


HP IndigoПроизводствена зона (четири секции):
  • Гъвкава производствена зона, където ще бъде представено оборудване за глобални решения за печатния бизнес, както и предложения на партньори за следпечатна обработка и довършителни операции.
  • Разпространяване на посланието, че връзката между индустриалните машини за дигитален печат и продуктите, които те могат да изработят е по-скоро функция на обем, изисквания и избор, отколкото на съществуващи възможности и ограничения.
Детайлен поглед върху щанда
Зала 12, щанд AB150

Изложението IPEX е второто по големина събитие в сферата на печатната индустрия след DRUPA и се провежда веднъж на четири години.

За повече информация можете да се свържете с Мираж Груп ООД – официален представител на HP (широкоформатен печат) за България или да посетите официалната страница на HP, посветена на IPEX 2010.
office@mirage-group.eu
www.mirage-group.eu

IPEX HP Мираж Груп ООД

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Организатор производство широкоформатен...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама