ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP ще представи широкоформатни принтери на Viscom

HP ще представи широкоформатни принтери на Viscom

Сряда, 12 Ноември 2008 ( прочетена 1800 пъти)


HP ще демонстрира богатата си гама от широко форматни принтери по време на Visual Communication Italy (Viscom), който ще се проведе от 13 до 15 Ноември тази година в Милано.

На демонстрацията ще присъства високоскоростният, със стандартна ¾ автоматизация принтер HP Scitex FB7500.
Посетителите ще могат да видят и принтер Scitex FB950 за POP и POS, екрани за прожекции, събитийни банери, работещ върху всякаква твърда или мека медиа;
От компанията няма да пропуснат да покажат и принтер Designjet L65500 – първият, в категорията на широко форматните принтери за външна реклама, принтер с HP латексови мастила, както и HP Scitex XP2300 – 3.2 м UV ролна преса за пазара на външна реклама.

Designjet Z3200 12 - цветният фото принтер също ще бъде там, демонстрирайки високо качество на изображенията, благодарение на вграденият X-Rite спектрофотометър за възпроизвеждане на цветовете.
Принтерът Scitex FB950, следващият представител на изложението, е здрав плосък UV принтер за издръжливи материали за външна и вътрешна реклама. Създаден е с цел да повиши производителността и печалбата.
Scitex XP2300 е подходящ за бизнес, в който намаляването на разходите с всеки квадратен метър е ключът към успеха. Това го прави подходящ за печат на билборди, мешове и други обемни материали за външна реклама.
HP Designjet Z3200 пък е фото принтер, подходящ за графични дизайнери, фирми, предлагащи отпечатване на снимки и произведения на изкуството, печатници и фотографи. Той произвежда цветни и черно-бели фотографии, художествено уголемяване, широко форматни дизайни и мостри, реализирани чрез пигментните мастила12 HP Vivera и хроматичното червено HP 73.
На щанда ще бъдат разположени още принтерите Designjet 8000s, Designjet Z2100 и Z6100, принтер от Designjet H45000 серии, Scitex TJ8500 и Scitex XP2700.

Източник: Printingtalk


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама