ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Heidelberg подобрява серията Suprasetter

Heidelberg подобрява серията Suprasetter

Понеделник, 18 Февруари 2008 ( прочетена 2016 пъти)


Серията Suprasetter на Heidelberg се превърна в истински хит при представянето си на Друпа през 2004 година. Потребителите бяха истински впечатлени от високото качество и надеждността на експонаторите. На предстоящата Друпа Heidelberg няма да изневери на себе си и ще предложи значителни подобрения в серията Suprasetter. Всички модели ще бъдат с подобрена функционалност и производителност.

Heidelberg подобрява серията Suprasetter

Серията Suprasetter на Heidelberg се превърна в истински хит при представянето си на Друпа през 2004 година. Потребителите бяха истински впечатлени от високото качество и надеждността на експонаторите. На предстоящата Друпа Heidelberg няма да изневери на себе си и ще предложи значителни подобрения в серията Suprasetter. Всички модели ще бъдат с подобрена функционалност и производителност.Серията Suprasetter ще предлага по-бърза работа благодарение на новите по-мощни лазерни диоди. Мощността на диодите е увеличена с около 60%, което означава и повече експонирани пластини, като за някои от моделите числото достига 38 на час. Продуктивността на серията ще бъде подобрена и благодарение премахване процеса на проявяване.

С цел подобряване  съвместимостта експонаторите на Heidelberg ще предлагат избор измежду две резолюции на експонация - 2540dpi и 2400dpi, както и подобрена съвместимост на автоматичния перфоратор, който на практика ще поддържа всички печатни машини.

"Серията Suprasetter определя стандартите при термалните CTP-а. Експонаторите от тази серия предлагат отлично съотношение цена-качество. Ние направихме значителни подобрения на всички модели от серията, за да предоставим още повече потребителски ползи на нашите клиенти." обясни Dr. Jurgen Rautert.

Източник: members.whattheythink.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител в печатница
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД

Специалист предпечатна подготовка с френ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама