ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Highcon стартира Euclid IIIC за вълнообразен картон

Highcon стартира Euclid IIIC за вълнообразен картон

Петък, 2 Март 2018 ( прочетена 12815 пъти)


Highcon обяви старта на най-новата серия Highcon Euclid - Highcon Euclid IIIC. Тази най-нова машина разширява обхвата на третото поколение висококачествени машини за рязане и биговане Highcon Euclid за вълнообразен картон и навълнени материали от 1 mm до 3 mm.

Highcon Euclid IIIC

Машината Highcon Euclid работи тестово с велпапе в компанията LxBxH в Швейцария от края на 2015 г., а вече се предлага и за свободна продажба. Според Silvano Gauch, президент на LxBxH: "Използвахме технологията на Highcon за цифрово рязане и биговане, за да произвеждаме висококачествени опаковки в къси тиражи при поискване за нашите клиенти. Възможността да се произвеждат малки и средни партиди точно навреме, на ниска цена, позволява на нашите клиенти да направят това, което наистина желаят."

Aviv Ratzman, главен изпълнителен директор и съосновател на Highcon, добавя: "Разбрахме потенциала на пазара за вълнообразен картон във форматите B1 и B2 и сме насърчени от успеха на LxBxH на този пазар. Тестовете за натиск на кутиите, които сравняват цифрово произведени кутии с конвенционални, доказаха, че кутиите, произведени от един и същ материал с Euclid, са по-здрави от тези, произведени с конвенционални машини. Това създава възможност за постигане на същата здравина с намалено използване на материали и в резултат на това, намалени разходи. Потенциалът за добавяне на ламиниране и висококачествен печат върху навълнения материал също така отваря един свят на опаковки, който е едновременно визуално и структурно ефективен."

Интегрирането на дигиталното рязане и биговане с онлайн поръчки съвпада с тенденциите в индустрията за оптимизиране на размера на опаковката, за да се намалят разходите за излишни опаковки и доставка.

Highcon Euclid IIIC не само спестява производството и съхранението на щанц-форми, но също така добавя гъвкавостта на цифровата технология, която позволява производство точно навреме, къси тиражи, персонализирани перфорации с по-чисти ръбове и по-лесно отваряне и изрязване на променливи данни за персонализиране до нивото на серийните номера. Euclid IIIC може да работи с едностенен картон, ламиниран картон, и картони с N F G E и B-вълни.

Вижте още за техническите спецификации на Highcon Euclid IIIC 

Източник: www.highcon.net
Текста написа: Пламен Давидов print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама