ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Highcon стартира Euclid IIIC за вълнообразен картон

Highcon стартира Euclid IIIC за вълнообразен картон

Петък, 2 Март 2018 ( прочетена 12648 пъти)


Highcon обяви старта на най-новата серия Highcon Euclid - Highcon Euclid IIIC. Тази най-нова машина разширява обхвата на третото поколение висококачествени машини за рязане и биговане Highcon Euclid за вълнообразен картон и навълнени материали от 1 mm до 3 mm.

Highcon Euclid IIIC

Машината Highcon Euclid работи тестово с велпапе в компанията LxBxH в Швейцария от края на 2015 г., а вече се предлага и за свободна продажба. Според Silvano Gauch, президент на LxBxH: "Използвахме технологията на Highcon за цифрово рязане и биговане, за да произвеждаме висококачествени опаковки в къси тиражи при поискване за нашите клиенти. Възможността да се произвеждат малки и средни партиди точно навреме, на ниска цена, позволява на нашите клиенти да направят това, което наистина желаят."

Aviv Ratzman, главен изпълнителен директор и съосновател на Highcon, добавя: "Разбрахме потенциала на пазара за вълнообразен картон във форматите B1 и B2 и сме насърчени от успеха на LxBxH на този пазар. Тестовете за натиск на кутиите, които сравняват цифрово произведени кутии с конвенционални, доказаха, че кутиите, произведени от един и същ материал с Euclid, са по-здрави от тези, произведени с конвенционални машини. Това създава възможност за постигане на същата здравина с намалено използване на материали и в резултат на това, намалени разходи. Потенциалът за добавяне на ламиниране и висококачествен печат върху навълнения материал също така отваря един свят на опаковки, който е едновременно визуално и структурно ефективен."

Интегрирането на дигиталното рязане и биговане с онлайн поръчки съвпада с тенденциите в индустрията за оптимизиране на размера на опаковката, за да се намалят разходите за излишни опаковки и доставка.

Highcon Euclid IIIC не само спестява производството и съхранението на щанц-форми, но също така добавя гъвкавостта на цифровата технология, която позволява производство точно навреме, къси тиражи, персонализирани перфорации с по-чисти ръбове и по-лесно отваряне и изрязване на променливи данни за персонализиране до нивото на серийните номера. Euclid IIIC може да работи с едностенен картон, ламиниран картон, и картони с N F G E и B-вълни.

Вижте още за техническите спецификации на Highcon Euclid IIIC 

Източник: www.highcon.net
Текста написа: Пламен Давидов print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама