ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Honda предлага на дилърите си персонализирано списание

Honda предлага на дилърите си персонализирано списание

Вторник, 31 Август 2010 ( прочетена 1486 пъти)


Компанията започна производството на персонализирана версия на списанието, предназначено за клиентите на компанията, Dream.

Дилърите на Honda във Великобритания ще имат възможност да включват съдържание, съобразено с нуждите на собствените им клиенти. Dream предлага на всяко представителство възможност да избере само съдържанието на секция от четири или шест страници в изданието. Осем представителя са се включили в пилотния проект. Те избират изображения и публикуват собствени встъпителни думи и местни новини чрез уеб интерфейс.

Представителите имат възможност и да избират и местна версия на рекламата на последната корица. Първият персонализиран брой на двадесет страничното издание е отпечатан в 14 000 тираж на рециклирана хартия и е разпространено през юли. Компанията планира да започне да го издава периодично от следващата година.

Изпълнителният директор по маркетинга на Honda Liz Bojarczuk каза: “Надяваме се да създадем маркетингов инструмент, който да предложи ново и уникално съдържание на представителите ни, като наред с това помогне за утвърждаването на марката и даде повече информация на клиента, след като е напуснал представителството – това наистина е вълнуваща стъпка напред”.Източник: /www.printweek.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама