ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Imposition Wizard за Acrobat

Imposition Wizard за Acrobat

Четвъртък, 26 Юли 2018 ( прочетена 1889 пъти)


Плъгинът на Pressnostress добавя пълноценни възможности за електронен монтаж към Adobe Acrobat. Той има лесна за употреба работна среда и предварително дефинирани настройки.

Imposition Wizard за Acrobat

 

Imposition Wizard включва всички стандартни типове монтажи. Можете да създавате и потребителски схеми за монтаж с помощта на функцията за ръчно подреждане на страниците, която дава неограничени опции. Това е съчетано с лесна за употреба работна среда и голям брой предварително зададени монтажи, които улесняват и ускоряват работата.

След като инсталирате приложението, то се появява в горната лента на Acrobat. След като го изберете, можете с лекота да промените параметрите на монтажа като начин на скрепване, размножения, формат на хартията, ориентация, разстояния, размер на страниците и скалиране, марки и информация за печат, например номер на колата и име на файла.

Можете да съхраните всеки монтаж, който направите и да го приложите към нов файл само с няколко цъкания. Значително предимство на Imposition Wizard е, че виждате как изглежда монтажа ви в реално време и не е нужно да генерирате файл, за да го прегледате. След като приключите със създаването на монтажа е достатъчно да натиснете бутона Generate, за да получите монтиран файл, готов за печат, отново в PDF формат.

Imposition Wizard предлага лесен и удобен начин за монтаж за цифров и дигитален печат в средата на Acrobat. Той съществува и като самостоятелно приложение за Mac OS X. Можете да свалите пробна версия оттук. Цената му е 15 американски долара месечно.

Източник: pressnostress.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама