ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Indesign CC 2019 – нововъведения

Indesign CC 2019 – нововъведения

Петък, 19 Октомври 2018 ( прочетена 782 пъти)


Новата версия на Adobe InDesign предлага иновации, базирани изкуствен интелект чрез Adobe Sensei, в нея са интегрирани над 14000 шрифта, отстранени са проблеми и производителността е увеличена.

Indesign CC 2019 – нововъведения


Нов панел с детайлите
Независимо как използвате Indesign, новият панел с детайлите ще ви бъде полезен. С него ще работите по-бързо и ефективно. Всички контроли са където ви трябват, без да се налага да отваряте много панели.

Content-Aware запълване, базирано на Adobe Sensei
Над 75 милиона снимки са поставяни в InDesign всеки месец. Всеки път, когато поставяте изображение в документ, правите дребни настройки като мащабиране или преместване, за да постигнете правилния ефект.

Content-Aware Fit, прави този процес по-лесен. Изкуственият интелект, вграден в InDesign засича най-добрите части на изображението, след което го мащабира и позиционира така, че се вижда най-важната част.Автоматична настройка на оформлението според размера
Колко пъти ви се е случвало да приключите работата по документ и да се окаже, че има нужда да промените размера му? Layout Adjustment автоматично помага за промяна на размера на документа. Тази функция използва интелигентни алгоритми, за да промени размера на снимките и текстовите карета. Така можете безболезнено да променяте размера на публикациите без да ги преправяте изцяло.Импорт на PDF коментари
Ако изпращете на клиентите си PDF файлове за одобрение, вече можете да ги зареждате PDF-ите с коментарите в InDesign. Така можете лесно да следите обратната връзка и да нанасяте поправките и да приемате или отхвърляте коментарите. Изборът на коментар маркира мястото, за което се отнася. Документите могат и да записвани като PDF-и с коментари, така че този, който ги преглежда да види всички предприети действия.

Adobe Fonts интеграция
Директна интеграция и възможност за преглед и активиране на над 14 000 шрифта, включени в абонамента за Creative Cloud. Новата версия поддържа и OpenType SVG цветни шрифтове.Други нововъведения включват бележки под линия в таблици, запазване на настройките за експорт на различни документи, ускорена с 10-15% работа с текст.

Източник: theblog.adobe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на ролна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама