ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet InterTech технологична награда за качество и поддръжка на хартии за RICOH Pro VC70000

InterTech технологична награда за качество и поддръжка на хартии за RICOH Pro VC70000

Вторник, 8 Октомври 2019 ( прочетена 391 пъти)


Платформата е „наистина новаторска и се очаква да има голямо въздействие на графичната индустрия“.

RICOH Pro VC70000 получи награда InterTech от Асоциацията на печатната индустрия на Америка (PIA). Съдиите отбелязват, че Pro VC70000 "определено е иновация в областта на мастиленоструйните преси за производствен печат". Те обърнаха особено внимание на способностите ѝ да печата върху масови хартии, включително хромирани, без необходимост от предварителна обработка.

 

RICOH Pro VC70000Съдиите бяха впечатлени конкретно от качеството на печат и съвместимостта за печат върху хартия без предварителна обработка на RICOH Pro VC70000,“ каза Jim Workman вицепрезидент на центъра по технологии и изследвания на PIA. „Това е важен напредък в производителността и възможностите на високоскоростните инкджет преси за производство на рекламни материали.“

Потребителите на Pro VC70000 могат да ускорят трансфера на офсетовите тиражи към цифрови технологии или да ги използват съвместно с наличните офсетови технологии. Пресата може да предложи качество, което обикновено се свързва с офсетовия печат. Това я прави подходяща за производство на луксозни списания и каталози, с характерните за мастиленоструйната технология гъвкавост, скорост и достъпност. Най-голямото ѝ предимство, обаче, е съвместимостта с различни хартии. Инкджет главите предлагат хардуерна резолюция от 1200 x 1200 dpi на офсетова, хромирана, хартия с или без обработка за мастиленоструен печат без това да води до по-ниска скорост на печат. Машината може да печата на хартии с относително тегло от 40 до 260 g/m2.

Pro VC70000 печата със скорост до 165 m/minили почти 130 000 отпечатъка A4 в час. Платформата използва новоразработена от Ricoh технология за сушене за допълнително намаляване на разходите, качество и скорост. Иновативната система изсушава отпечатъка в самата преса като това прави системата по-компактна без да влошава качеството на печат.

Източник: prnewswire.com

Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама