ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet International DuPont Packaging награда за MGI JETvarnish 3D

International DuPont Packaging награда за MGI JETvarnish 3D

Сряда, 28 Юни 2017 ( прочетена 1226 пъти)


Технологиите, за които е присъдена наградата включват интелигентна регистрация, подобрено управление на материалите за печат и персонализирано фолиране за картонени опаковки, гъвкави опаковки и етикети.

награда за MGI JETvarnish 3D

 

MGI спечели втора поредна награда за DuPont за иновация в областта на опаковките. Международното жури от експертни съдии от производители за глобални марки и специалисти в областта на опаковките избра JETvarnish 3D за диамантена награда за отлично представяне в опаковъчната индустрия.

През 2016 съдиите на DuPont присъдиха първата награда за „Лидерство в иновациите“ за цифровата технология на MGI JETvarnish 3D.

Предимства и достойнства на JETvarnish 3D
David Luttenberger, главен съдия и директор на опаковките на Mintel Group, водеща международна фирма за маркетингови проучвания, каза: „Дигиталният процес за декорация MGI JETvarnish 3D е изключителен пример за иновация в опаковките в най-добрата ѝ форма. Това е революционно технологично достижение в дигиталния печат.”

Официалното изявление на DuPont включва следните изявления от елитното жури:

„Тази технология позволява на компаниите да постигнат луксозен изглед на своите картонени опаковки и етикети без времето и разходите, породени от използване на традиционните сита, пластини и щанци. MGI опрости процеса на декорация за производители, печатници и довършителни специалисти.“

„JETvarnish 3D драматично увеличава скоростта и възможностите за извеждане на нови продукти на пазара на по-ниски цени. Софтуерът позволява бързо създаване на прототипи за представяне на нови продукти и управление на производство в големи тиражи.

„Иновацията на MGI позволява прилагане на двуизмерни, триизмерни и персонализирани ефекти с фолио 2на картонени опаковки и етикети на една производствена линия. Технологията позволява на производителите да създават луксозни, привличащи погледа специални ефекти с персонализация и потребителски къси тиражи по-бързо и много по-евтино от други технологии на печат.“

„Иновативната нова система на MGI е изгоден, изцяло цифров процес, който премахва времето, загубата на материали и ограничението на традиционното фолиране, ситопечат и методи за създаване на релеф.“

„За корпорации, които искат мултисензорни опаковки, за да привлекат клиентите в търговските обекти, MGI създадоха следващото ниво на дигиталната технология за облагородяване на печатна продукция.”

Източник: пресинформация на MGI
Превод: Мартин Новев
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама