ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet J Point Cards - производство на персонализирани карти

J Point Cards - производство на персонализирани карти

Сряда, 2 Октомври 2013 ( прочетена 3421 пъти)


Представяме ви J Point Cards - новата фирма на J Point Group за производство на PVC карти, която започна работа в края на миналата година.

Разговаряме с Десислава Янчева, мениджър на Джей пойнт Кардс, която ни показа печатната база и ни разказа повече за производството. 

Защо точно печат на карти?
Производството на карти е поредната стъпка в разширяване портфолиото от печатни услуги, които J Point Group предлага. Решението беше съвсем логично, след като разполагаме с печатни мощности, позволяващи висококачествен седемцветен печат върху пластмаса, висок капацитет и гъвкавост.Какви карти се предлагат в J Point Cards?
Накратко - произвеждаме всички видове карти, включително и така популярните напоследък прозрачни карти. Клиентите ни поръчват стандартни карти, безконтактни, с магнитна лента, персонализирани, ВИП карти, гифт карти, карти за намаления и отстъпки, баджове и т.н. Честно казано пластмасовите карти стават все популярни у нас, тъй като все повече компании разработват програми за лоялност и мотивация към своите клиенти. Всеки от нас притежава поне 3-4 карти за отстъпки, намаления или събиране на точки при покупка. Като цяло и нивото на обслужване и комуникация с клиентите се подобрява, затова се налага да се ползват добре изглеждащи идентификационни карти и баджове, а и всички системи за контрол на достъпа работят с карти. Реално пластмасовите карти са навсякъде.

Качеството
Компаниите от групата на J Point се наложиха с високо качество на родуктите и обслужването. J Point Cards логично следва тази традиция като зае нишата за производство на наистина високо качествени PVC карти в малки и средни тиражи за най-кратки срокове. Стандартно клиентите си получават поръчките до 2-3 дни. Заявка от 10 000 карти може да бъде изпълнена до 5 работни дни заедно с персонализацията. При нас двата процеса вървят успоредно и опасността баркод, номер или друга променлива информация да се изтрие не съществува, тъй като всички данни са защитени с двустранен ламинат. Довършителните операции се изпълняват в стерилна среда, тъй като процесът на производство е свързан с доста статично електричество, което привлича и най-малките прашинки.

печат на карти и довършителни работи в стерилна среда

Конкуренцията
Имаме удоволствието да работим в силно конкурентна и професионална среда, където отношенията ни с конкурентните ни компании са много добри, дори партньорски. Разбира се борбата за клиенти е сериозна както навсякъде, но честно казано ние не сме пряк конкурент на другите компании именно поради спецификата на нашето производство, за която вече споменахме. Позиционирахме се в сегмента високо качество в по-малки тиражи и кратки срокове и не правим компромис с това. Особено важно за нас е комуникацията и обслужването на клиента. Работата ни не свършва с предаването на поръчката - инвестираме време, внимание и грижа в изграждането на дълготрайни отношения с клиентите. Те знаят, че сме партньор, на който могат да разчитат по всяко време. Правим всичко възможно, за да обслужим поръчки дори в 22:00 часа вечерта. Поемаме и спешни и сложни проекти, които друг не би се съгласил да изпълни, като не се притесняваме да поемем съответните рискове. Това също ни прави различни и се оценява от клиентите.

печат на PVC карти

За големите и малките клиенти
Със сигурност в един идеален свят бихме искали да работим само регулярни поръчки в големи тиражи без драматични срокове и десет довършителни операции в една карта. Но реалността е доста по-интересна. Имали сме случаи на златна матова карта, персонализирана, с частичен лак и ембос в бутиков тираж; кръглите карти са си направо ежедневие, наскоро приключихме и една голяма поръчка нестандартни карти. Прозрачните също станаха много модерни и се получават доста ефектно, но подготовката на проектите, предпечатът, пробите и мострите отнемат доста време, енергия и търпение.

работниците носят специално облекло при производството

Не се борим за най-големите клиенти, макар че бяхме поканени за участие във всички големи конкурси, защото големите клиенти търсят най-ниската цена, а това понякога означава компромис с качеството на материалите, което е неприемливо за нас. Работим с клиенти, които търсят и услугата, не само цената. Нашите клиенти са магазини, спортни клубове, младежки организации, туристически центрове, ваканционни клубове, игрални зали, казина, ресторанти с програми за лоялност и др.
Всяка карта е комплимент към специалния клиент на нашия клиент. Знаем колко е важно да изглежда добре, да е качествена, да представи компанията по най-добрия начин, защото е един вид луксозна визитка на съответния бизнес. Затова толкова се стараем. И това ни прави различни – защото ни е грижа за клиентите и за техните клиенти.

cards

За поръчки на персонални карти:
гр. София, бул. “Тотлебен” 34
Телефон: 02/437 37 99
E-mail: cards@j-point.netprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама