ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet J Point Group с благотворителна подкрепа за Вечерта на добродетелите 2015

J Point Group с благотворителна подкрепа за Вечерта на добродетелите 2015

Сряда, 14 Октомври 2015 ( прочетена 1353 пъти)


Шестото издание на ежегодното благотворително събитие "Вечер на добродетелите" на фондация „За Нашите Деца“ се проведе на 6 октомври 2015г. в Paradise Center, София.

Тази година събитието имаше за цел набиране на средства за осигуряване на специализирана и висококачествена приемна грижа за деца, които временно или постоянно не могат да живеят в родното си семейство.

J Point Group отново бе партньорът на фондацията, който подкрепи благотворителната кауза с обезпечаване на комуникационните материали за събитието, включително табели и фотокорнер, изработени от J Point, каталог с предмети за търга, куверти, отчет и талончета, изработени от J Point+. По този начин компанията за дигитален офсетов и широкоформатен печат се придържа към традицията да подпомага благотворителни каузи със значим социален ефект."Вечерта на добродетелите ще създаде нормални условия за развитие на децата от социалните домове, далеч от изолацията, в която живеят там. Семейната среда ще им даде грижата и сигурността, от които те имат нужда, и оттам свободата да се развиват като пълноценни личности. Щастливи сме, че можем да помогнем това да се случи“, каза Росен Кръстев, съдружник в J Point Group.

И тази година “Вечер на добродетелите” съчета традицията с предизвикателството чрез изкуство. Програмата на събитието включваше творчески изпълнения от приемни родители, вече пораснали приемни деца, отгледани в приемни семейства. Чрез езика на изкуството участниците пресъздадоха емоциите, съпътстващи всяко семейство, и показаха, че дори най-амбициозната цел е постижима, когато не си сам.


Благотворителното събитие набра 150 000 лева, които ще бъдат инвестирани в осигуряване на специализирана и висококачествена приемна грижа за деца, които временно или постоянно не могат да живеят в родното си семейство.

Повече за Вечер на добродетелите и фондация „За Нашите Деца“ ще намерите на www.detebg.org

Източник:  J Point Groupprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

оператор на CTP
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама