ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet J Point+ открива новия си централен офис в София

J Point+ открива новия си централен офис в София

Сряда, 5 Август 2015 ( прочетена 1858 пъти)


На 15 септември 2015 компанията за дигитален офсетов печат и производство на рекламни материали, J Point+, ще премести централния си Офис 1 в новата сграда на печатницата в жк. Хаджи Димитър, ул. „Иван М. Йончев“ 14, София.

J Point+

 

Новият адрес, който се намира непосредствено до моста „Чавдар“, ще събере на едно място цялата административно-производствена база на Офис 1 на J Point+, включително производителя на пластмасови карти – J Point Cards, както и web-toprint портала Print2day.bg, които са част от фирменото портфолио на J Point+. Офис 2 на компанията, намиращ се на бул. „Шипченски проход“ 63, ще се запази и продължи да функционира както досега.

Настоящият Офис 1 на бул. „Тотлебен“ 34 временно ще продължи да работи с клиенти и след 15 септември, докато не се осигури възможно най-плавното пренасочване към новата локация на ул. „Иван М. Йончев“ 14.

Дългоочакваната нова и модерна база на J Point+ в жк. Хаджи Димитър ще отговаря напълно на увеличения производствен и административен капацитет на печатницата, което ще позволи на компанията да предлага още по-добри печатни продукти, по-добро и структурирано обслужване и логистика, както и повече места за паркиране за удобство на своите клиенти.

Екипът на J Point+ е напълно подготвен за предстоящото преместване и своевременно ще информира за логистиката и спедицията на готовата продукция, както и за всичко друго, което касае поръчките през този период.

На по-късен етап към J Point+ ще се присъедини и J Point – компанията за широкоформатен печат, част от J Point Group, която засега остава на бул.„Тотлебен“ 34. Клиентите и партньорите на J Point също ще бъдат своевременно информирани за бъдещата релокация.

За повече информация J Point+ препоръчва на своите клиенти да следят страниците на компанията в социалните мрежи – Facebook, Google+, LinkedIn и Twitter, секция „Новини“ на www.j-point.net/print-house2 или имейл бюлетинa на компанията.

Контактите за поръчки и запитвания остават непроменени:
Офис 1: тел. 02 437 37 99 и e-mail: indigo@j-point.net
Офис 2: тел. 02 439 11 70 и e-mail: indigo2@j-point.net

 

Вижте профилите на J Point+ и J Point в каталога Полиграфия Инфо:

Джи Пойнт ООД
В J-Point покриваме всички нива на услугата - от получаването на файл за печат до предаване на готовия продукт. За целта разполагаме със собствен машинен парк и специализирано звено за довършителни операции. Благодарение на високотехнологичните машини под марките Jeti на канадския производител GANDINNOVATIONS, HP и Roland гарантираме както безкомпромисно качество, така и скорост на печат над 300 м2/час.Уеб сайт: www.j-point.net

Джи Пойнт Плюс ООД
Дигитален офсетов печат. Висококачествен печат и изработка на печатни материали и PVC карти в малки и средни тиражи. Възможност за изпълнение на единични бройки. Пълен набор от книговезки операции. Кратки срокове.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама