ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak вдига летвата с новата технология ULTRASTREAM

Kodak вдига летвата с новата технология ULTRASTREAM

Сряда, 16 Март 2016 ( прочетена 1203 пъти)


Kodak представи следващото поколение от своята инкджет платформа Kodak ULTRASTREAM. Създадена на основа на доказаната STREAM, новата технология ULTRASTREAM ще въведе инкджет печата в областта на печата на комерсиални продукти и опаковки.

ultrastream

 

  • Нови инкджет печатни глави с резолюция 600 х 1800 dpi
  • Възможност за печат върху гъвкави медии, хартия, полипропилен и полиетилен
  • Нова технология за печат на етикети и опаковки със симулация на PANTONE и дигитален лак Extended Gamut + Varnish (XGV)
  • Нова система за плосък широкоформатен печат с приложения за вътрешен интериор, външна реклама и подови настилки


Тази технология демонстрира развитието на инкджет решенията с по-малки капки и точно позициониране за по-висока резолюция, изчистени линии и по-добри детайли. ULTRASTREAM ще постави нови стандарти и ще разшири възможностите за печатарите. ULTRASTREAM и STREAM технологиите ще съществуват паралелно, като отделни решения за да могат да отговорят на всички нужди на печатарите за различни приложения.

ULTRASTREAM е предназначена за печатници, които се нуждаят от по-високо качество, което да съчетаят със съществуващите решения, които имат. Тази технология се състои от модулна глава, която може да се конфигурира в различни ширини вариращи от 8’’ (20 сантиметра) до 97’’ (2.46 метра).

ULTRASTREAM ще даде възможност за печат с много висока резолюция от 600 х 1800 dpi със скорост до 150 метра на минута върху изключително широк набор от медии, включително хартия, PE и PP за да може да отговори на нуждите дори на най-изискващите приложения за етикети и опаковки.

Изключително ситно смелените пигменти с нано размер дават до 30% по-голямо цветово пространство, както  и възможност за печат със спот цветове и допълнителни цветове за  разширяване  на стандартното CMYK цветово пространство.

Kodak продължава да подобрява вече ниските разходи за работа със системата, като понижава още повече себестойността на печат, а поддръжката на системата е още по-лесна и евтина.

На ДРУПА 2016, клиентите ще имат възможност да видят ULTRASTREAM глава в 8’’ конфигурация инсталирана върху машина за печат на етикети, с цел да се демонстрира високата резолюция, малките капки, точното им позициониране по време на печат и възможността за работа с различни медии.

Печатарите, които се фокусират в офсет, флексо и дълбок печат също не трябва да пропускат Extended Gamut + Varnish (XGV) технологията, която ще покаже печат с инкджет на тесни медии за етикети. Системата се състои от седем S-Series печатни глави печатащи на гъвкав филм със CMYK + orange + green + violet за симулация на голям обхват от цветовете по PANTONE. Демото ще покаже и печат на дигитален променлив лак.

Ще имате възможност да видите печат с водно базирани мастила върху гъвкав филм, което е уникално за индустрията. Системата е идеална за интеграция върху съществуващи машини с цел превръщането им в хибридни решения.

Системата ще се предлага и в конфигурация за плосък широкоформатен печат с приложения за външна реклама, интериорен дизайн и подови покрития.

Новата технология на Kodak ще бъде показана с 49’’ (1.25 метра) конфигурация за широкоформатен печат, която  представлява  най-бързото широкоформатно решение на пазара за широкоформатни изделия, включително за вътрешен интериор и за външни реклами. Щандът This is Inkjet! ще представлява апартамент, декориран изцяло с решения отпечатани с Kodak Stream технология, включително ламиниран паркет, плоскости, мебели, тапети, салфетки, бутилки за вода и други.

Източник: Гедprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама