ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak модернизира обслужването на предпечатни решения и плановете за сервиз

Kodak модернизира обслужването на предпечатни решения и плановете за сервиз

Петък, 8 Август 2008 ( прочетена 1600 пъти)


За да удовлетвори още по-добре желанията на своите клиенти за по-бързото разрастване и по-добро управление на бизнеса, Кодак модернизира решенията си в сферата на предпечата и възможностите си за обслужване, като създаде 4 нови плана за обслужване на системите за предпечат и работни потоци.

Новите планове са създадени както за нови, така и за съществуващите клиенти и ще са от полза за още по-пълното използване на системите им. Това се осъществава чрез контрол на разходите, повишаване на производителността и намаляване на бизнес риска.

"Ние разбираме, че нуждите на клиентите са различни и се стремим да им осигурим разнообразие от опции за обслужване на софтуера и хардуера, така че да паснат най-добре на бизнес нуждите им" сподели Асаф Зак, Директор Prepress Solutions Equipment Service, Kodak's Graphic Communications Group. "Нашите цели са увеличаване на функционалността на най-добрите интегрирани решения на Kodak, които включват пълната гама от CTP устройства, пластини, proofing и системи за работни потоци."

С наличието на 4 уникални плана, клиентите вече могат да изберат най-подходящото за тях ниво на обслужване. Планът Full Service е най-разширеният план, който осигурява най-висока добавена стойност, включително обслужване на място и отдалечено обслужване от експерт от North American Technical Response Center на Kodaк. По този начин се осигурява превантивно обслужване и наличности на всички резервни части за подмяна.

Софтуерните подобрения са включени без допълнително оскъпяване.

Следващите три плана на Kodak, Remote Service Plan, Parts Service Plan и Remote Plus Parts Service Plan, осигуряват гъвкавост на клиента по отношение на избор на подхоядщото ниво на сервизно облсужване за съответните им нужди.

"С повече от 10,000 CTP инсталации и 40,000 решения за работни потоци, Kodak продължава да предлага на своите клиенти водещи, иновативни индустриални решения и подходящ сервиз, в защита на техните инвестиции" каза Кевин Бартон, Вице Президент и Регионален Бизнес Мениджър Prepress Solutions, United States & Canada, Kodak GCG.  "Новите предложения за обслужване и разнообразното ни портфолио с конвенционални, цифрови и смесени производствени решения, заедно с широка мрежа от професионалисти в обслужването, спомагат за дългосрочните успешни бизнес отношения с нашите клиенти." – допълни Бартон.

Четирите нови плана за обслужване са достъпни в САЩ и Канада от началото на Юли.

Източник: Кодак и members.whattheythink.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама