ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak показва следващото поколение СТР за флексо - NX

Kodak показва следващото поколение СТР за флексо - NX

Понеделник, 7 Март 2016 ( прочетена 942 пъти)


Новата система Kodak FLEXCEL NX System ’16 и следващото поколение ULTRA NX ще са ключовите технологии за печатниците на опаковки на ДРУПА 2016.

kodak nx 16

Kodak обяви портфолиото си от флексо технологии, които ще покаже на предстоящата ДРУПА 2016.

Новата система FLEXCEL NX System ’16 надгражда съществуващата технология NX Advanced, която включва набраздяване на  повърхността на клишетата за по-добър пренос на мастило. Новата система включва NX Tags за прилагането на различни растери и решетки и Advanced Edge Definition – патентована от Kodak технология, която контролира нанасянето на мастило по краищата на обектите.

Новата система FLEXCEL NX успява да постигне най- големия обхват от възможности с най-лесното за използване портфолио от консумативи. Уникалните технологии и знание, което има Kodak, позволяват пълният набор от приложения да се постигне използвайки само два материала, което позволява на операторите да намалят своя склад, грешки и сложност.

FLEXCEL NX System ’16 дава на печатниците за гъвкави опаковки спестяване на мастило, по-бърз печат, използване на по-малко цветове и мастила и клишета, които издържат по-дълго. Kodak също планира да покаже FLEXCEL NX клишета за печат на велпапе.

Kodak ще покаже всички големи постижения в областта на флексо технологиите в специално създадената за това стая ULTRA NX Experience. Там ще имате възможност да научите повече за клишета, които ще бъдат много по-екологични, ще се произвеждат до два пъти по-бързо, ще издържат повече на машината и ще дават по-високо качество със същата надеждност и постоянство, с която е известна FLEXCEL NX системата.

Източник: Гед ООДprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама