ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak предлага по-лесен начин за редактиране на PDF

Kodak предлага по-лесен начин за редактиране на PDF

Петък, 14 Август 2009 ( прочетена 2711 пъти)


Печатниците, които търсят начин да ускорят работния си процес, могат използват предимствата на Kodak Prinergy PDF File Editor

Доставчиците на печатни услуги, които се нуждаят от мощен инструмент за редакция на PDF файлове могат да се възползват от възможностите на Kodak Prinergy PDF File Editor за Adobe Illustrator. Софтуерното решение позволява да се използват възможностите на Illustrator и Photoshop за достъпно и удобно коригиране на PDF файлове.

Prinergy PDF File Editor позволява редакция на документите дори в късен производствен етап, като съхранява пълна история на промените в поръчките, запазва допълнителната информация във файла и експортира елементите обратно в средата на Kodak Prinergy. Употребата на PDF File Editor не изисква специална подготовка и позволява на потребителите да използват по-пълноценно вече закупения софтуер за предпечат.

“Тази програма дава ново ниво на ефективност на офсетовите и флексо печатници” добави Steve Miller, продуктов мениджър в Kodak. “За нашите клиенти е важно да могат да използват по-пълноценно инструментите, които вече имат. Това ново допълнително решение отговаря на нуждите на производството, като използва най-добрите графични програми на пазара."

Prinergy PDF File Editor се инсталира автоматично като лицензирана опция с Kodak Prinergy Connect, Kodak Prinergy Powerpack и Kodak Prinergy Digital Workflow 5.0.3.1 и 5.1.1.0. потребителите получават неограничен брой лицензи за плъгина за Illustrator за всеки сървърен лиценз.Източник: graphics.kodak.com

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама