ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak пуска на пазара Prinergy Workflow 6

Kodak пуска на пазара Prinergy Workflow 6

Вторник, 3 Септември 2013 ( прочетена 1869 пъти)


Новата версия на софтуера за управление на работния поток Prinergy вече е разпространена в целия свят. Тя ще допринесе за по-добро управление и проследяване на производственият процес, както и намаляване на разходите.


kodak Prinergy Workflow 6Наличието на функционален и надежден софтуер за управление на работният процес е от съществено значение за печатници произвеждащи продукции с малки маржове. Kodak е готов да помогне на тези свои клиенти да посрещнат предизвикателствата, предоставяйки им системата Prinergy Workflow 6. Тя достига ново ниво на автоматизация, точност и ефективност, в сравнение с предишните версии, което спомага за намаляване на разходите по производството. PRINERGY Workflow е сред водещите решения както за производители на опаковки, така и за тези произвеждащи стандартни печатни услуги.

 


Prinergy Workflow 6 е автоматизирано решение включващо в себе си KODAK PREPS Imposition Software Version 7, KODAK COLORFLOW Color Software Version 2 и KODAK INSITE Prepress Portal Version 6.6. Новото поколение Kodak Prinergy осигурява подобряване на ефективността и намаляване на разходите по целия производствен цикъл.

Prinergy Workflow 6 съдържа нов опростен производствено ориентиран интерфейс, наречен Workspace. Той е лесен за управление, което го прави достъпен за по-широк кръг от потребители. Workspace е съвместим с всеки уеб браузър и предстои да бъде усъвършенстван в следващите версии на Prinergy.Източник: kodak.com
Превод: Радина Дойнова


Prinergy Workflow 6 се предлага от фирма Гед ООД.


В България има продадени над 20 Prinergy Workflow.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама