ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak Magnus 400 II може да експонира 38 пластини за час

Kodak Magnus 400 II може да експонира 38 пластини за час

Вторник, 28 Април 2009 ( прочетена 2044 пъти)


Най-новият CTP експонатор Kodak Magnus 400 може да помогне на печатниците да увеличат производителността, качеството и гъвкавостта си при отпечатване на малки и средни тиражи

Подобренията в новите Kodak Magnus 400 II и Kodak Magnus 400 II Quantum включват по-бързо зареждане и експониране на пластините, както и възможност за работа с повече размери пластини, съответно с по-голямо разнообразие от преси. Magnus 400 II експонира до 22 пластини на час, а Magnus 400 II Quantum – до 38 на час.

"С замяната на първото поколение Magnus 400 с тези подобрени устройства, поставяме продуктовата линия на челните позиции при 4 страничните CTP-та и повишаваме скоростта и производителността им”, каза Doug Edwards, вицепрезидент на отдела за предпечатни решения на Kodak Graphic Communications Group."Тези експонатори са достъпни, висококачествени решения, които предлагат повишена скорост, по-големи ширини на пластините и по-добро качество на изображението за печатници с по-малки обеми на продукцията", допълни Edwards.

Magnus 400 са напълно съвместими с цялата гама от термални и пластини и такива без нужда от проявяване на Kodak. Съчетанието на Magnus 400 II, пластините Kodak и софтуера им за автоматизиране на работния процес създават ценово ефективно цялостно решение. Използването на безпроцесните пластини на Kodak намалява вредните ефекти върху околната среда, като премахва нуждата от употреба на химия за проявяване.


Източник: graphics.kodak.com

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама