ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Komori и Screen сключиха стратегическо партньорство за Европа

Komori и Screen сключиха стратегическо партньорство за Европа

Вторник, 19 Април 2016 ( прочетена 975 пъти)


Това ще позволи на Komori да добави цветна мастиленоструйна ролна печатна машина към дигиталната си продуктова гама.

Komori и Screen

 

Производителите сключиха стратегическо партньорство, според което Komori Europe ще има изключителни права да продава Screen Truepress Jet520HD в Обединеното кралство, Германия,Холандия, Белгия и Италия. Подобно партньорство беше реализирано от компаниите за Северна Америка през миналата есен. Сделката се отнася за европейските пазари, на които Komori има собствени канали за продажби и влиза в сила през този месец.

Truepress Jet520HD беше представена на пазара миналата година. Тя печата на рола с ширина 520mm със скорост от 50m/min при максималната си разделителна способност от 1200dpi или със 120m/min при 600dpi. Предназначена е за производство на директна поща и различни издания. Директорът на дигиталните продажби на Komori Europe Robert Holscher каза, че партньорството помага на Komori да „запълни пролука в портфолиото си“.

„Представихме листови дигитални решения и определено има търсене на цифров печат от рола на рола сред клиентите ни. С това споразумение за дистрибуция запълваме пролуката в портфолиото си в тази област.“ Holscher добави, че екипът по продажбите на Komori вече е обучен за продукта и компанията има потенциални клиенти с интерес към пресата.

„Компаниите за директна поща са сред основните ни целеви пазари, както и каталозите и персонализирани списания,“ каза той. Машините няма да бъдат ребрандирани, сервизът и поддръжката ще бъдат осигурени от Screen Europe.

„Отдавна вярваме, че съчетаването на технологичните и маркетингови възможности на двете компании ще осигури идеален подход към разпространяване на продуктите ни сред печатната индустрия,“ коментира Tsuneo Baba, президент на Screen.

Източник: пресинформация на Komori
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама