ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Komori и Screen GP с решение за автоматизация на печатните процеси

Komori и Screen GP с решение за автоматизация на печатните процеси

Сряда, 8 Февруари 2017 ( прочетена 1208 пъти)


Komori и Screen GP представиха своето съвместно решение за интегриран работен поток, което значително подобрява автоматизацията на всички етапи в производството от предпечата, през печата, до довършителните процеси, посредством стандарта JDF.

Komori и Screen GP

 

Двете компании демонстрираха системата, която вече е инсталирана в печатница Mizukami Insatsu и към момента е в тестови процес.

Самата тя е подходяща, както за дигитален, така и за офсетов технологичен парк и се явява комбинация между KP-Connect Pro - софтуер за контрол на печатните задачи на Komori и EQUIOS 5.0 – последната версия на платформата за управление на работния поток на Screen GP. Основната задача е да се отговори на постоянните изисквания за по-съкратени срокове за изработка от страна на потребителите. Чрез KP-Connect Pro се дава възможност на всички оператори да въвеждат информация, част от етапите на производство. Свързаността с оборудването на Komori, позволява на софтуера автоматично да задава работни инструкции и да събира информация по време на изпълнение. С решението може да се работи от мобилни устройства, като по този начин предоставя възможност за управление в реално време.

Решението на Screen GP, EQUIOS изпълнява контролни функции между различни устройства и е отговорно за високата скорост на обработка на данните, чрез последно поколение RIP, както и за управление на цвета. Чрез него може да се гарантира високо качество, производителност и стабилност, дори и при относително неопитни оператори, работещи с техниката.

Двете компании планират да продължат своето партньорство и в бъдеще, така че един оператор да може да управлява няколко машини едновременно.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: Прессъобщение на Комориprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама