ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Komori и Screen GP с решение за автоматизация на печатните процеси

Komori и Screen GP с решение за автоматизация на печатните процеси

Сряда, 8 Февруари 2017 ( прочетена 1036 пъти)


Komori и Screen GP представиха своето съвместно решение за интегриран работен поток, което значително подобрява автоматизацията на всички етапи в производството от предпечата, през печата, до довършителните процеси, посредством стандарта JDF.

Komori и Screen GP

 

Двете компании демонстрираха системата, която вече е инсталирана в печатница Mizukami Insatsu и към момента е в тестови процес.

Самата тя е подходяща, както за дигитален, така и за офсетов технологичен парк и се явява комбинация между KP-Connect Pro - софтуер за контрол на печатните задачи на Komori и EQUIOS 5.0 – последната версия на платформата за управление на работния поток на Screen GP. Основната задача е да се отговори на постоянните изисквания за по-съкратени срокове за изработка от страна на потребителите. Чрез KP-Connect Pro се дава възможност на всички оператори да въвеждат информация, част от етапите на производство. Свързаността с оборудването на Komori, позволява на софтуера автоматично да задава работни инструкции и да събира информация по време на изпълнение. С решението може да се работи от мобилни устройства, като по този начин предоставя възможност за управление в реално време.

Решението на Screen GP, EQUIOS изпълнява контролни функции между различни устройства и е отговорно за високата скорост на обработка на данните, чрез последно поколение RIP, както и за управление на цвета. Чрез него може да се гарантира високо качество, производителност и стабилност, дори и при относително неопитни оператори, работещи с техниката.

Двете компании планират да продължат своето партньорство и в бъдеще, така че един оператор да може да управлява няколко машини едновременно.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: Прессъобщение на Комориprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама