ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Komori и Siegwerk с нов стандарт за качеството на мастилата

Komori и Siegwerk с нов стандарт за качеството на мастилата

Понеделник, 7 Януари 2019 ( прочетена 917 пъти)


K-Supply UV е нова серия UV мастила, разработена съвместно от Komori и Siegwerk, която поставя нови стандарти за качеството на цвета, гъвкавостта, издръжливостта и опазването на природата.

Komori и Siegwerk

 

Komori Europe и Siegwerk са в партньорство в областта на решенията за опаковки и етикети от 2016. Оттогава Siegwerk произвеждат UV мастилата K-Supply, които са разработени специално за иновативната H-UV/ LED система на Komori. Тези мастила имат силна пазарна позиция в Европа, Близкия Изток и Азия и броят на потребителите им нараства постоянно.

„Съвместно разработихме изцяло нови, революционни UV мастила с висока чувствителност предназначени специално за енергоспестяващата UV/ LED система за сушене на Komori. Новите K-Supply UV мастила осигуряват постоянно качество на печат, високи нива на гъвкавост и устойчивост, както и добро екологично представяне,“ каза Bruno Delanoë, мениджър на продажбите за Европа, Близкия Изток и Азия на Siegwerk. „Мастилата осигуряват максимално качество на печат и стабилност на пресите и отговарят на изискванията на Lithrone H-UV.“ Новоразработените мастила са създадени и тествани в центъра на Siegwerk в Арберг, Швейцария.

Сътрудничеството е изградено на база на H-UV/ LED технологията на Komori и има над 880 инсталации по целия свят и 218 в Европа. Това включва листови и ролни системи с различни формати на печат. Днес Komori е сред водещите експерти в нискоенергийното сушене и предлага на клиентите си система, която използва една H-UV лампа в съчетание с високочувствителни H-UV/ LED мастила от подбрани доставчици. Емисиите CO2 от на Komori H-UV/ LED технологията са едва една четвърт от тези при конвенционалната UV технология. Ексклузивната система за сушене на Komori не генерира озон, генерира много ниски топлинни емисии и предлага изключително качество на печат, надеждност, икономическо и екологично представяне.

Източник: siegwerk.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама