ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Komori планира полеви тестове на Impremia NS40 през пролетта на 2019

Komori планира полеви тестове на Impremia NS40 през пролетта на 2019

Сряда, 29 Август 2018 ( прочетена 879 пъти)


Директорът на Komori Corporation обяви плановете си да проведе реални тестове на нанографската листова печатна система с ширина на печат 1000mm.

Komori Impremia NS40

 

Komori Impremia NS40 e дигитална система за печат, която съчетава удобството и широката цветова гама със скорост от 6500 листа в час. Отличната ѝ производителност, съчетана с B1 формата я прави подходяща за бързо производство на рекламни материали.

Impremia NS40 беше показана като прототип на drupa 2016. Тя е базирана на лицензно споразумение с Landa Corporation и в сърцевината ѝ е нейната нанографска технология. Komori разработват системата от повече от две години на базата на изискванията на потребителите. Тя залага на уникалните технологии за контрол на Komori, за да предложи по-висока надеждност, стабилност и по-лесна употреба.

На базата на постигнатия прогрес в разработването на системата, Komori планира да премине към полеви тестове на бета машина на японския пазар през пролетта на следващата година. Следващата стъпка са тестове в Европа и Америка. Очаква се продуктът да излезе на пазара до края на 2019.

Стандартната конфигурация е четирицветна (CMYK с разширена гама). Скоростта е 6500 листа в час, максималният формат 750 x 1050 mm. Поддържаната дебелина на хартията е 0.06 - 0.8 mm, разделителната способност, 1200 x 1200 точки на инч.

Източник: komori.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама