ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Konica Minolta и Kodak показаха контролер за управлението за цветните и монохромни дигитални машини

Konica Minolta и Kodak показаха контролер за управлението за цветните и монохромни дигитални машини

Неделя, 4 Октомври 2015 ( прочетена 1334 пъти)


Konica Minolta Business Solutions USA, Inc., представиха по време на Graph Expo 2015 два KODAK CREO Servers, поддържащи дигиталните печатни машини bizhub.

IC-309 CREO Color Server

 

Konica Minolta обявиха, че bizhub PRESS C71hc ще се задвижва от IC-309 CREO Color Server, с подобрено управление на цветовете, предназначен да използва напълно разширената гама на C71 с новия тонер High Chroma.

С bizhub PRESS 2250P беше демонстриран и контролерът IC-312m, който използва най-новата CREO Color Server архитектура, за да се постигне максимална ефективност и качество на изображението. Заедно с IC-309m, контролерите CREO продължават да са единствените контролери на управлението за монохромните машини на Konica Minolta, които осигуряват общ работен поток и потребителски интерфейс за клиентите с изисквания, както за цветен, така и за монохромен печат. Демонстрациите подчертаха, как сътрудничеството дава възможност за общ работен поток, независимо от цветовите възможности на устройството.

CREO Servers са лесни за разучаване и лесни за управление. Те също предлагат печат на променливи данни, комплексни възможности за позициониране на изображенията и помощ при монтажа на работните задания.

Източник: globenewswire.com
Текста написа: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама