ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Konica Minolta обновява стартовото ниво производствени печатни машини

Konica Minolta обновява стартовото ниво производствени печатни машини

Вторник, 13 Март 2018 ( прочетена 1747 пъти)


Новата серия е насочена както към печатници с по-малко производство, но и такива с изисквания за големи обеми. Серията AccorioPress C3080 предлага скорост на печат до 81 стр. / мин., стартово ниво довършителни функции и опция за модула ColorCare.

AccorioPress C3080

 

Новата серия заменя гамата C2070 и предлага подобрена гъвкавост при материалите, регистрацията и стабилност на цветовете. Серията AccorioPress C3080 работи с хартии с покритие и релефни хартии до 350 г/м2 и има подаваща касета за банери с голям капацитет за листа с дължина до 762 мм.

Автоматичният двустранен печат и максималния общ капацитет на касетите от 15 390 листа помагат да се поддържа производителността на печата. Допълнителният модоул IQ-501 "ColorCare", който беше представен миналото лято позволява дори на непрофесионалисти профилиране на цветовете, за да оптимизира точността на цветовете за конкретна медия.

Многофункционалните устройства на серията AccorioPress C3080 включват също двойни скенери за сканиране на документи, работещи с до 240 изображения в минута. Имат детектор за подаване на два листа, а при производството на пликове също е с увеличена скоростта в сравнение с предишната серия.André Statkus, продуктов мениджър в Konica Minolta Business Solutions Europe, коментира: "Повишената производителност и подобрената гъвкавост за печат на банери, в допълнение към характеристиките на интелигентния оптимизатор на качеството IQ-501 и високото и постоянно качество на изображенията на серията AccurioPress C3080, са високо оценени в търговската печатна индустрия и осигурява конкурентна система на пазара. Ето защо серията AccurioPress C3080 е идеално позиционирана да допринесе за разширяването на бизнеса на клиентите."

Подробности за възможностите на серията.

Източник: Коника Минолтаprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Строителни работници
гр. Пловдив
фирма Trimaran Project


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама