ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Konica Minolta отваря нов шоурум в централата си в Европа

Konica Minolta отваря нов шоурум в централата си в Европа

Сряда, 30 Ноември 2016 ( прочетена 899 пъти)


Konica Minolta откри наскоро нов Digital Imaging Square (DIS) в централа си в Лангенхаген, Германия. Новият високотехнологичен център предоставя възможност да се тестват на живо хардуерните и софтуерните продукти насочени към производствения и индустриалния печат.

Konica Minolta отваря нов шоурум

 

Близо 20 системи и няколко пълни работни потоци съставляват 550 m2 шоурум. В Light Production зоната са разположени производствени машини ентри левъл, включително широкоформатни продукти. Зоната за мидъл левъл производствени устройства ще бъде заемана от успешната bizhub PRESS серия, докато индустриалният печат ще бъде представен от етикетната машина bizhub PRESS C71cf, мастиленоструйната дигитална печатна машина AccurioJet KM-1 B2+ UV, както и продуктите на MGI.

Икуо Накагава, президент на Коника Минолта Европа, каза „Изключително доволни сме, че откриването на новия ни демонстрационен център вече е факт. Опитвайки се винаги да създаваме нова стойност за нашите клиенти, този път го правим с решенията ни за индустриален печат, където имаме силно присъствие през последните години. DIS е пространство, което споделяме с нашите клиенти, за да тестваме заедно идеи им, така че да ги превърнем в реалност, генерирайки нова стойност за клиенти им."
 
В новия шоурум на Konica Minolta можете да видите завършени работни процеси в реална среда свързани с печата на етикети, производствен и индустриален печат, както и решения за широкоформатен печат. Акценти от портфолиото на Konica Minolta включват също така и партньорски продукти и решения от други основни играчи като EFI, MGI, KIP, както и довършителни опции от Plockmatic, Watkiss и SDD.

Посетете микросайтът ни посветен на DIS, за да видите всички изложени модели.

Източник: Коника Минолта Българияprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител в печатница
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Работник на лепачна машина (биндер)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама