ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Konica Minolta създадоха дивизия за професионален печат

Konica Minolta създадоха дивизия за професионален печат

Петък, 30 Юни 2017 ( прочетена 964 пъти)


Konica Minolta основа дивизия за професионален печат в Европа, с генерален мениджър Charles Lissenburg.

 

Charles Lissenburg

 

Charles Lissenburg ще ръководи екипите, чиято цел е да се фокусират върху осигуряването на продукти и решения, които да увеличат ефективността на бизнеса и добавената стойност за производство на рекламни материали и индустриален печат.

„Новата дивизия е създадена, за да отрази нарастващото значение на индустриалния и комерсиалния печатен сектор, докато Konica Minolta прехвърля фокуса си върху потребностите на клиентите и навлиза в маркетинга, софтуера и кросмедия услугите, за да пренесе печата на ново ниво,“ гласи заявление на компанията.
Lissenburg се е прехвърлил в Konica Minolta от Nuance Communications, където е бил вицепрезидент по комуникациите. Преди това има 14 години опит с EFI като вицепрезидент на продажбите на оригинално оборудване.

Lissenburg каза: „Има огромни нови възможности в индустриалния и комерсиалния печат, които искаме да капитализираме. Докато продължаваме да развиваме уникалния си подход към горния сегмент на комерсиалния и индустриалния пазар. Ключово е, че осигуряваме на клиентите си прозрения и бизнес инструменти, които да им помогнат да се възползват от нови пазарни възможности. Дивизията за професионален печат цели да разшири обхвата на бизнеса с дигитален печат, за да отговори на потребността от изключително разнообразна продукция с персонализация и в малки тиражи и с къси срокове и да предложи решения, които да увеличат ефективността на печатния процес.“
През последните години Konica Minolta предприе сериозни ходове на индустриалния пазар с представянето на мастиленоструйната листова UV инкджет преса AccurioJet KM-1 UV и принтерът за етикети по заявка bizhub PRESS C71cf, както и други важни разработки в областта на опаковките и професионалния печат.

Konica Minolta си поставя за цел да възпроизведе успеха си в производствения сектор за цветен печат със средно натоварване и да заеме лидерска позиция в индустриалния печат. Ключови приложения като производство на етикети и опаковки са в основата на проучванията на компанията, както се забелязва от развитието на нови печатни технологии и партньорството с компании като MGI Digital.

Източник: пресинформация на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама