ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Konica Minolta с нова AccurioPress серия системи за производствен печат

Konica Minolta с нова AccurioPress серия системи за производствен печат

Четвъртък, 17 Август 2017 ( прочетена 534 пъти)


Konica Minolta стартира продажбата на най-новата си серия цветни производствени системи за печат AccurioPress C6100, проектирани да отговорят на нуждите на високопроизводителна среда за печат.

AccurioPress C6100

 

Серията AccurioPress C6100 е вече налична и включва 85 стр./мин. C6085 и 100 стр./мин. C6100. Бързата и гъвкава серия е създадена за печатници, които наскоро са започнали предлагането на дигитален печат и сега разширяват своите услуги, както и за тези, които трябва да се справят бързо с по-големи, разнообразни задачи за печат.

Томаш Вишневски, консултант производствен печат в Коника Минолта България, заяви: "Това ново поколение производствени системи е разработено така, че да гарантира минимални прекъсвания на работния процес като същевременно осигурява дори по-висококачествени печатни материали с по-голяма надеждност и стабилност. С допълнителния интегриран Color Care модул (IQ-501), те преодоляват някои от най-големите трудности в цифровия печат, като например времеемката регистрация лице гръб, както и комплексната настройка на цветовете и медията. Новите ни модели подкрепят репутацията на Konica Minolta за производителност, надеждност и качество. Те ще посрещнат и ще надхвърлят съвременните изисквания за производствен печат на най-високо ниво, като предлагат качество на цифровото изображение, подобно на офсетовия печат."
Подобрените функции, включително стабилизираното подаване на хартия, допринасят за по-широката гама поддържан грамаж на хартията от 52 гр./кв.м. до 400 гр./кв.м., плюс релефна хартия, което насърчава разнообразните производствени възможности. Другите подобрения включват ниска себестойност на печат на пликове, чрез специален изпичащ модул - всички тези функции са насочени към повишените изисквания на пазара.

Надеждността и стабилността са постигнати и от тонера Simitri HD E за по-близки до офсетовия печат естествени текстури, докато ниско температурния изпичащ модул намалява увреждането на хартията, което води до по-качествено покритие и подобрено екологично представяне.

"Серията AccurioPress C6100 осигурява висококачествен месечен работен цикъл, а и частите имат дълъг живот", добавя Томаш Вишневски. "Заедно всички тези иновации са комбинирани в най-бързата, ефективна и автоматизирана преса в нашето портфолио досега. С нея печатниците ще подобрят своята ефективност и гъвкавост, постигайки по-висока печалба.“

Дигиталната печатна машина AccurioPress C6100 е вече налична за демонстрации в шоурума на Коника Минолта България

Източник: Коника Минолта Българияprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в рекламно производство
гр. София
фирма ДотБрейн

Рекламна агенция предлага работа за спец...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама