ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Konica Minolta AccurioPress C6100 спечели награда на BLI Pro Award 2018.

Konica Minolta AccurioPress C6100 спечели награда на BLI Pro Award 2018.

Петък, 6 Октомври 2017 ( прочетена 1385 пъти)


Наградата е за производствено печатно устройство с изключителен цвят в средните тиражи.

Konica Minolta AccurioPress C6100 е с външен контролер Fiery IC-315 EFI

Наградата се присъжда за следните характеристики, които има AccurioPress C6100:
- отлично и постоянно качество на изображението
- превъзходна производителност
- гъвкавост на работа с медии
- изключителни възможности за управление на поръчките


"Превъзходна производителност и смяна на медиите отличиха Konica Minolta AccurioPress C6100 във все по-конкурентния и нарастващ сегмент на средните цветни тиражи." - каза David Sweetnam, директор на Keypoint Intelligence - Buyers Lab’s Director, EMEA/Asia. - "В хода на теста устройството доказа, че може да обработва бързо и ефективно всякакви видове и размери медии до 400 гр./кв.м. Вакуумното подаване на всички медии, вторичната трансферна лента и надеждните възможности за довършителни процеси осигуряват ниво на гъвкавост на медиите, които са много по-добри от тези на много конкуренти."

"Ако търсите начин да увеличите скоростта, AccurioPress C6100 ви го дава на всички фронтове." - каза George Mikolayр Keypoint Intelligence - Buyers Lab’s Director Copies Production - "Производителността на устройството е на високо ниво и за къси, и дълги тиражи с минимална намеса на оператора. Всъщност полутоновите изображения отговаряха на изключително високи стандарти дори в основен режим без настройки. Фините линии и текстове също отговаряха на високите ни стандарти. Допълнителният интегриран Color Care модул (IQ-501) осигурява непрекъснат процес на работа, корекции на плътността, профилиране на медията, регистрация лице гръб, корекции на сивото и всичко това в реално време без да се спира процеса на работа. Устройството има части, които могат да бъдат сменяни от оператора - барабани, фюзер, трасфер кит и други - всичко това е обяснено стъпка по стъпка в контролния панел с цветен наръчник. В допълнение има вграден спектрофотометър, който позволява профилирането на медията да бъде направена автоматично без ръчни измервания."За наградата Lab Pro Awards
Наградата се присъжда на най-добре представилите се компании, на чиито устройства се отпечатват десетки хиляди страници.
Производителността се тества както с промазани, така и с непромазани медии в разнообразни грамажи и размери, като се прилагат множество довършителни процеси и се симулират множество работни казуси. Техниците, провеждащи тестовете оценяват и способностите за обработка на хартия, както и множество аспекти на лекотата за използване и обработка на изображението на устройствата.

 

 

Източник: Коника Минолта Българияprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама