ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kornit Digital представи новa серия мастила на Fespa 2015

Kornit Digital представи новa серия мастила на Fespa 2015

Вторник, 26 Май 2015 ( прочетена 1770 пъти)






Новите мастила NeoPigment™ Pure, които бяха представени от Kornit Digital на Fespa ще бъдат с разширен цветови диапазаон, а също така и с подобрена контрастност, и усещане при допир.

Те са съвместими с всички дигитални машини за директен печат върху текстил, произведени от компанията. Освен споменатите до тук предимства на новата технология, която се явява наследник на съществуващата NeoPigment, тези мастила ще дават възможност за отпечатване на по-непрозрачен бял цвят с още по-голяма яркост.

 

мастила корнит



Цветовете се образуват от 7 компонента – освен с всички цветове по CMYK се печта допълнително с червено, зелено и бяло мастило. По този начин се постига максимален обхват на LAB цветовия диапазон или разширяване на максималното цветово пространство с 15%. Подобренията оказват положително влияние и върху плътността на черния цвят, който може да бъде отпечатан чрез NeoPigment™ Pure.

Новата технология намалява миризмата след печат и е напълно устойчива на външни атмосферни условия, а също така и биоразградима. Тя може да бъде използвана върху почти всички видове платове, като същевременно е проектирана така, че да увеличи производителността на печатащите глави чрез по-бързо стартиране и надеждност на печата. Срокът на годност за използване е удължен и в същото време е намалено количеството производствен отпадък.

На изложението Fespa в Кьолн новите мастила бяха демонстрирани чрез машината Avalanche Hexa, произведена от Kornit Digital.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Антон Даскалов



print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама