ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kornit Presto – ново решение за печат върху текстил в една стъпка

Kornit Presto – ново решение за печат върху текстил в една стъпка

Понеделник, 22 Април 2019 ( прочетена 753 пъти)


Kornit Digital представи нова система Kornit Presto, единственото индустриално решение на пазара, което предлага директен печат върху текстил.

Kornit Presto

 

Kornit Presto премахва необходимостта от допълнителна обработка преди и след печата и позволява висококачествен печат на изключително много типове тъкани за много приложения. Kornit Presto не изразходва вода в печатния процес, което го прави най-екологичното решение за директен печат върху текстил на пазара.

NeoPigment Robusto
Kornit Presto използва новите пигментни мастила NeoPigment Robusto. Тези мастила са интегрирани в патентования процес Kornit NeoPigmen и гарантират устойчивост на изпиране и износване, които надхвърлят стандартите на индустрията върху различни материали и с различни приложения. Robusto предлага по-бързо създаване на химическа и физическа връзка. Това позволява значително по-кратко време за фиксиране, съчетано с водещо за индустрията качество и широка цветова гама. Мастилата NeoPigment Robusto са разработени с акцент върху екологията и са сертифицирани с ECO PASSPORT и GOTS.

Kornit Presto е подходящо решение за различни типове приложения и бизнес модели в различни сегменти на индустрията. Сред тях са сегменти с бърз ръст като мода по заявка и декорация за дома. Той е решение с висока производителност, което е налично в различни конфигурации и може да печата до 450 кв. м. в час.

Gart Davis, изпълнителен директор на Spoonflower, първата онлайн услуга в света за печат и дизайн на платове в света и отдавнашен клиент на Kornit, коментира: „Бяхме развълнувани да имаме шанса да тестваме новата система. Установихме, че тя няма аналог. Presto печата превъзходно на всички типове текстил, с една стъпка, чрез екологичен сух процес и сега с висока производителност. Партньорството ни с Kornit продължава мисията ни да създаваме персонализирани платове за дизайнери, индивидуални клиенти и малки компании по целия свят. Нямаме търпение да започнем.“

Kornit Presto ще излезе на ITMA Барселона (20-26 юни, 2019).

Източник: пресинформация на Kornit
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама