ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kwik Kool - система за бързо сушене

Kwik Kool - система за бързо сушене

Четвъртък, 2 Август 2007 ( прочетена 2207 пъти)


Евроинкс предлага на българския пазар охлаждаща система за бързо сушене.

- Изключителна въздушна завеса
- Преносима
- Автоматична
- Вградена помпа
- Пълна настройка
- Ниско напрежение
- Икономична

KWIK KOOL позволява печат незабавно след междинно сушене, без необходимост от охлаждаща станция. Изключителната Въздушна завеса осигурява охлаждаща струя въздух, докато автоматичния пулверизатор прилага атомизирана водна мъгла и висококачествен силикон. KWIK KOOL се монтира лесно между междинната сушилня и следващата печатаща глава. Незабавното охлаждане от KWIK KOOL позволява незабавен печат без необходимост от скъпа охлаждаща станция.
Системата KWIK KOOL позволява увеличена производителност, както и пълноценно използване на печатащите глави. Въздушната завеса осигурява допълнително охлаждане и контрол за силиконовия спрей. Прилагането на силикон предотвратява натрупването на мастило и и счупването на ситото. За глитер и други декорации силиконът предотвратява залепването на излишен материал върху горещото мастило. Системата под ниско напрежение използва настройващ се електронен таймер и сензор за твърдо състояние за контрол на положението на масите и продължителността на действие на спрея. Компактната вградена помпа, задействана с въздух, позволява безопасна експлоатация и осигурява равномерен поток от охлаждащ спрей към пистолета с връх от неръждаема стомана. Допълнително дистанционно управление (само за моделите за САЩ) позволява на оператора на пресата да контролира системата от отдалечено местоположение.
 KWIK KOOL се покрива от доживотната ограничена гаранция на Текмар, която осигурява дългогодишна надеждна и безпроблемна експлоатация.


Силиконовият концентрат KWIK KOOL е опакован в удобни съдове от 1 кварта (0,95 l) (4 опаковки), които могат да се смесват с чешмяна вода до получаване на 5 галона (19 литра).


Доживотна ограничена отговорност
KWIK KOOL се покрива от доживотна ограничена отговорност. Всички части се покриват срещу дефекти в рамките на 12 месеца и всички разходи за труд се покриват за периода на живот на устройството. За пълна информация относно условията на гаранцията се обърнете към Текмар.

За доставка:
ЕВРОИНКС ООД
204, Цар Борис ІІІ бул.
София

Източник: Евроинкс

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лазер
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Рекламист
гр. София
фирма АРД ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама