ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Lüscher си осигури обещаващи нови перспективи на drupa

Lüscher си осигури обещаващи нови перспективи на drupa

Четвъртък, 14 Юни 2012 ( прочетена 1493 пъти)


Производителят на CtP представи на изложението новия си UV експонатор XDrum!, разработен съвместно с Heidelberg

Lüscher's XPose!Lüscher казаха, че по време на drupa пред тях са се появили „обещаващи нови перспективи“. Ултравиолетовата система XDrum! съчетава модула за експониране от Lüscher's XPose! UV, който включва лазерни диоди, оптика, електроника и софтуер, с шаситата Heidelberg Suprasetter.

Heidelberg нарекоха XDrum! „много интересна алтернатива за потребители с голям разход на пластини“, които могат да се възползват от по-ниската цена на UV печатните форми. Според Lüscher цената на XDrum! UV ще направи машината ценово ефективна за печатници, които произвеждат между 10 000 и 15 000 кв. м. пластини годишно.

Системата може да експонира до
25 пластини в час. Тя има външен барабан, който може да се справи с пластини с максимален размер. 930x1060 милиметра. Изпълнителният директор на Lüscher Tanner каза: Има голям интерес сред посетителите-експерти, който доказва, че нововъведенията в продукта отговарят на нуждите на клиентите. "drupa 2012 ни даде трибуна, от която да предложим лично новаторските си CTP, да поддържаме контактите със сегашните си клиенти и да създадем обещаващи нови перспективи.“

Според
Tanner, голямоформатната плоска CTP система на компанията MultiDX! 240 също е привлякла вниманието на потребителите. Хибридното решение MultiDX! 240 може да работи с пластини с формат до 1300x1100 милиметра и може да работи както с твърди, така и с гъвкави форми за печат. Машината може да експонира едновременно флексографски, офсетови и форми за висок печат с разделителна способност от 5 080 dpi.

Източник: globalprintmonitor.info

Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама