ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Landa Digital Printing набра 300 милиона долара

Landa Digital Printing набра 300 милиона долара

Четвъртък, 5 Юли 2018 ( прочетена 1131 пъти)


Бени Ланда: Това финансиране ще гарантира бързият растеж, от който имаме нужда, за да доставим нанографската си технология на клиентите от целия свят.

Landa Digital Printing

 

Landa Digital Printing обяви, че е набрала финансиране от 300 милиона долара, водено от частната инвестиционна компания SKion GmbH и с участието на предишния инвеститор, германската химическа група Altana. И двата инвеститора са собственост на Susanne Klatten, най-богатата жена в Германия.

Landa Digital printing, основана от пионерът на дигиталния печат Бени Ланда, разработи нанографска технология за дигитален печат. Тя е предназначена за пазарите на опаковки, издателския бизнес и рекламни материали. Теоретично нанографията позволява на печатниците да печатат изгодно къси до средни тиражи и премахва ценовата пропаст между дигиталния печат и офсета.

Внушителното финансиране ще бъде използвано за разширяване на инфраструктурата на компанията, производствените ѝ възможности и изследователска дейност.
Ланда казва: "Приветстваме дълготрайната си връзка с Altana и сериозното финансиране е една от основите, които са ни нужни, за да реализираме бърз ръст, след като започнахме да доставяме нанографските си машини на клиентите по целия свят. "

Преди тази сесия на финансиране, Landa Digital вече бяха набрали 400 милиона от самият Бени Ланда и Altana. Бени Ланда продължава да е основният акционер на компанията с 54% дял. Altana има 33.3%, а SKion 12.7%.

Източник: en.globes.co.il
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама