ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Landa S10 и S10P влизат в серийно производство

Landa S10 и S10P влизат в серийно производство

Вторник, 24 Септември 2019 ( прочетена 510 пъти)


Това беше отпразнувано с VIP събитие в централата на компанията в Реховот, Израел.

На събитието присъстваха клиенти и потенциални клиенти, а Landa демонстрира пълните възможности на нанографската Landa S10 и на Landa S10P, която има устройство за обръщане на хартията. Беше представена и информацията за глобалното излизане на пазара на тези машини, които вече са в серийно производство.

В допълнение, Quantum Group, От Мортън Гроув, Илинойс, са подписали договор за купуване на първата Landa S10P в американския Среден Запад. Компанията е специализирана в директна поща, печат и маркетингово обслужване. Новата печатна машина ще помогне на компанията да предложи „ефективни, таргетирани директни маркетингови кампании, базирани на последната дума на техниката“. Причините за избор на Landa S10P са скоростта, качеството и производителността на системата.

„Като компания с поглед към бъдещето, ние оценихме предимствата на най-новите технологии не само, за да подобрим сегашните си услуги, но и за да предложим нещо ново и уникално,“ обясни Cheryl Kahanec, изпълнителен директор на Quantum Group. „Бързо осъзнахме, че решението на Landa предлага точно това и може да пренесе услугите ни, свързани с дигитален печат на ново ниво. Това събитие беше перфектната среда за анализ на възможностите на Landa S10P.“
Делегатите на събитието разгледаха производството на Landa, включително новите им мощности. Те получиха и данни за резултатите от продължаващия стратегически фокус на Landa върху увеличаването на производството, логистиката и суровините, които да отговорят на нарастващото търсене на технологията на Landa. С машини, които са продадени и работят в Европа, Северна Америка и Китай, Landa Digital Printing прехвърля Landa S10 и S10P, която има система за двустранен печат от фаза на тестове към серийно производство.

Гостите научиха още защо популярността на нанографските преси на Landa нараства с бързи темпове. Проектирана за производство на опаковки, POP и POS пазарите, Landa S10 беше показана в действие при печат със скорост 6500 листа B1 в час. Landa S10P произвеждаше двустранни продукти на VIP събитието и демонстрира ефективност и качество, базирани на уникалната технология на компанията.

 На снимката: Benny Landa (председател на борда на Landa), Cheryl Kahanec (Изпълнителен директор на Quantum), Yishai Amir (изпълнителен директор, Landa Digital Printing)

Източник: landanano.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама