ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Le Groupе La Poste придобива българската агенция за директен маркетинг „Метрика“

Le Groupе La Poste придобива българската агенция за директен маркетинг „Метрика“

Понеделник, 11 Януари 2016 ( прочетена 865 пъти)


Групата La Poste (Френските пощи) придобива мажоритарен дял от специализираната агенция за директен маркетинг „Метрика“. Сделката беше финализирана в края на изминалата година. По този начин българското дружество става част от голямото международно семейство на La Poste.

la poste

La Poste извършва своята дейност в над 40 държави на 4 континента, с оборот за 2014 г. от 22,2 млрд. евро, 17.9% от който е генериран от бизнеса на групата извън Франция. Компанията разполага с 260 000 души персонал в цялата си мрежа и всяка година доставя артикули по целия свят – писма, печатни рекламни материали и колети.
„Това партньорство е важно за нас, защото ще ни помогне за развием компанията и да увеличим нашето портфолиото от предлагани услуги. Достъпът до знания и успешни практики, внедряването на технологични решения ще доведе до подобряване на услугите ни и много нови възможности за нашите клиенти“, заяви Йордан Кумчев, управляващ директор на „Метрика“.

„Решението ни да придобием мажоритарен дял в „Метрика“ се дължи на три основни фактора: портфолиото на агенцията от маркетингови и логистични решения, управление на бази данни, които са уникални за България; изградените дългогодишни връзки с клиенти; и висококвалифицираният и отдаден екип“, добави Мариан Шейтан, управляващ директор на „Медияпост Хит Мейл”, част от La Poste Group ”.

 „Метрика“ е специализирана агенция в изграждането на цялостни кампании по директен маркетинг и обслужване на процесите по отдалечени продажби. През октомври 2015 г. компанията стартира комплексна услуга за обслужване на онлайн магазини, която е уникална за българския пазар – StepUP. Богатото портфолио от услуги на „Метрика“ включва още телефонен маркетинг, директни продажби, обслужване на клиенти, обслужване на процес по директни продажби, директен маркетинг, управление на бази данни, организиране на промоционални кампании, подпомагане на програми за лоялност.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама