ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet LinkOptimizer 4 за InDesign вече има публична бета версия

LinkOptimizer 4 за InDesign вече има публична бета версия

Петък, 5 Юни 2009 ( прочетена 1618 пъти)


LinkOptimizer позволява на потребителите на InDesign да оптимизират работата си в програмата като съкращава времето за подготовка на файлове за печат, намалява размера на документа и автоматизира обработката на изображения.

Новата версия включва 20 нови функции, включително презаписване на изображения от един формат в друг, повишаване на разделителната способност, преглед на връзките и оптимизиране на няколко документа със сходен дизайн едновременно. Zevrix Solutions издаде публичната бета версия на LinkOptimizer. Тя е предвестник на значителното обновяване на софтуера за оптимизиране на връзките в документи от Adobe InDesign job. LinkOptimizer може значително да улесни работните процеси в печатници, предпечатни студиа, рекламни агенции.

В основата на функционалността на LinkOptimizer е възможността му да намлява размера на свързаните изображения като ги скалира и намалява резолюцията им във Photoshop съобразно размерите, зададеби в InDesign. В добавка, софтуерът автоматизира преобразуването на изображенията от едно цветово пространство в друго, изострянето им и сливането на слоеве.Публичната бета версия на LinkOptimizer 4 е предварителна и е предназначена само за изпробване. Актуалната версия на програмата е LinkOptimizer От сайта на производителя zevrix.com,може да се свали тестова версия. LinkOptimizer е наличен за Mac OS X 10.4.2 и по-високи версии и работи с Adobe InDesign CS-CS4.

Източник: zevrix.com
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама