ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet LinkOptimizer 4 за InDesign вече има публична бета версия

LinkOptimizer 4 за InDesign вече има публична бета версия

Петък, 5 Юни 2009 ( прочетена 1484 пъти)


LinkOptimizer позволява на потребителите на InDesign да оптимизират работата си в програмата като съкращава времето за подготовка на файлове за печат, намалява размера на документа и автоматизира обработката на изображения.

Новата версия включва 20 нови функции, включително презаписване на изображения от един формат в друг, повишаване на разделителната способност, преглед на връзките и оптимизиране на няколко документа със сходен дизайн едновременно. Zevrix Solutions издаде публичната бета версия на LinkOptimizer. Тя е предвестник на значителното обновяване на софтуера за оптимизиране на връзките в документи от Adobe InDesign job. LinkOptimizer може значително да улесни работните процеси в печатници, предпечатни студиа, рекламни агенции.

В основата на функционалността на LinkOptimizer е възможността му да намлява размера на свързаните изображения като ги скалира и намалява резолюцията им във Photoshop съобразно размерите, зададеби в InDesign. В добавка, софтуерът автоматизира преобразуването на изображенията от едно цветово пространство в друго, изострянето им и сливането на слоеве.Публичната бета версия на LinkOptimizer 4 е предварителна и е предназначена само за изпробване. Актуалната версия на програмата е LinkOptimizer От сайта на производителя zevrix.com,може да се свали тестова версия. LinkOptimizer е наличен за Mac OS X 10.4.2 и по-високи версии и работи с Adobe InDesign CS-CS4.

Източник: zevrix.com
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
работа за предпечатар на цял работен де...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама