ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Linkedin отпечата персонализирани вестници за потребители от 50 таргет групи

Linkedin отпечата персонализирани вестници за потребители от 50 таргет групи

Понеделник, 24 Март 2014 ( прочетена 1315 пъти)


Професионалната социална мрежа Linkedin отпразнува достигането до 15 милиона потребители във Великобритания като подари персонализиран вестник на потребители, селектирани в 50 таргет групи.

Linkedin отпечата персонализирани вестници

 

Избраните потребители са получили вестник със снимки и текстове, оформени като профила им в Linkedin.com,  спортна тениска с качулка с логото на социалната мрежа и прес съобщение.

Вестниците са отпечатани на XeroxDocuColor на 100гр. хартия Cyclus. Грамажът и белотата на хартия са избрани специално, за да се придобие усещането за истински вестник. 
Сивата тениска с качулка е брандирана с лого и е избрана не случайно, за да наподобява екипите, с които тренират британските студенти в университетите. За тях е създаден специален раздел в Linkedin.com, който цели да проучи нагласите на студентите за пазара на труда. На адрес: www.students.linkedin.com/uk, е публикувано проучването "Студенти, кажете. Имате думата!"

Резултатите му показват, че двама от трима студенти се чувстват неподготвени за пазара на труда, 52% смятат, че това се дължи на обучението в университетите, които не им предават умения за търсене на работа. 

Професионалната социална мрежа има над 277 милиона в световен мащаб. Само във Великобритания потребителите са се увеличили с 50% през 2012 година. Разнообразният профил на регистрираните британци включва 66 ракетни инженери, 12 500 журналисти, 59 бодибилдъри, 146 коминочистачи и ... пет русалки. 

Източник: Printweek.com

Написа: Деси Тодороваprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама