ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Loretoprint закупи първата Komori Impremia IS29 в Италия

Loretoprint закупи първата Komori Impremia IS29 в Италия

Четвъртък, 26 Юли 2018 ( прочетена 1698 пъти)


След закупуването на първата в Италия машина Komori Impremia IS29, управляващият директор на Loretoprint обобщи причините, довели до избора на тази система:

„Намираме се в нов еволюционен етап от живота на компанията, която продължава своя ръст и почувствахме нуждата да отговорим на това чрез конкретни действия. Наскоро бе разширен департаментът за довършителни процеси, където бяха добавени нови системи за ламиниране и сгъване. Същевременно имаше празнина в печатните технологии. Към момента разполагаме с iGen 4 и Presstek Di с формат 35х50 см, на които отпечатваме цялата си продукция. Осъзнахме факта, че този размер ни ограничава и започнахме да търсим ново решение, което да отговори на все по-кратките срокове за производство и нарастващите изисквания за допълнителни обработки.”

 

Komori Impremia IS29 в Италия


Въз основа на това италианската компания залага на UV LED модела Komori Impremia IS29, който позволява по-голяма гъвкавост и по-висока производителност. Функционалността на новата системата напълно попада в областта на цифровите технологии, но същевременно е близка и до офсетовите такива. Сред решаващите параметри за купувача са били компактният размер от само 5 метра, формата 50х70 см и почти удвоеният производствен капацитет със скорост 3000 пълноформатни листа в час. Моделът най-пълно е покрил изискванията за възможност от последващи довършителни процеси, изработвани в Loretoprint. Допълнително е разширен и обхватът на медии, с които компанията ще работи, тъй като Komori Impremia IS29 поддържа работа с медии от 60 до 600 гр/м2 при едностранен и до 450 гр/м2 при двустранен печат.

Повече за модела Komori Impremia IS29 може да видите в следващото видео:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.euprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама