ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Loretoprint закупи първата Komori Impremia IS29 в Италия

Loretoprint закупи първата Komori Impremia IS29 в Италия

Четвъртък, 26 Юли 2018 ( прочетена 1325 пъти)


След закупуването на първата в Италия машина Komori Impremia IS29, управляващият директор на Loretoprint обобщи причините, довели до избора на тази система:

„Намираме се в нов еволюционен етап от живота на компанията, която продължава своя ръст и почувствахме нуждата да отговорим на това чрез конкретни действия. Наскоро бе разширен департаментът за довършителни процеси, където бяха добавени нови системи за ламиниране и сгъване. Същевременно имаше празнина в печатните технологии. Към момента разполагаме с iGen 4 и Presstek Di с формат 35х50 см, на които отпечатваме цялата си продукция. Осъзнахме факта, че този размер ни ограничава и започнахме да търсим ново решение, което да отговори на все по-кратките срокове за производство и нарастващите изисквания за допълнителни обработки.”

 

Komori Impremia IS29 в Италия


Въз основа на това италианската компания залага на UV LED модела Komori Impremia IS29, който позволява по-голяма гъвкавост и по-висока производителност. Функционалността на новата системата напълно попада в областта на цифровите технологии, но същевременно е близка и до офсетовите такива. Сред решаващите параметри за купувача са били компактният размер от само 5 метра, формата 50х70 см и почти удвоеният производствен капацитет със скорост 3000 пълноформатни листа в час. Моделът най-пълно е покрил изискванията за възможност от последващи довършителни процеси, изработвани в Loretoprint. Допълнително е разширен и обхватът на медии, с които компанията ще работи, тъй като Komori Impremia IS29 поддържа работа с медии от 60 до 600 гр/м2 при едностранен и до 450 гр/м2 при двустранен печат.

Повече за модела Komori Impremia IS29 може да видите в следващото видео:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.euprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова машина формат 50х70
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама