ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Müller Martini и Sitma предлагат съвместни решения за влагане и индивидуално опаковане

Müller Martini и Sitma предлагат съвместни решения за влагане и индивидуално опаковане

Сряда, 29 Февруари 2012 ( прочетена 1503 пъти)


Производителите на книговезка техника Müller Martini (Швейцария) и Sitma (Италия) подписаха бизнес споразумение за сътрудничество. Благодарение на него графичната индустрия ще може да се възползва от голям брой системи за влагане на рекламни материали и индивидуално опаковане на продуктите във фолио.

Müller Martini

Производството на издания с вложки и индивидуални опаковки бележи ръст в глобален мащаб. Опаковането във фолио осигурява високо ниво на защита по време на транспорта. То гарантира, че печатният продукт заедно с всички листовки, рекламни материали, купони, подаръци ще стигне до читателя в компактен пакет и в перфектно състояние. Наред с това, пакетирането във фолио е по-екологично от опаковането в хартия.

Някои страни изискват списанията, които се доставят до абонатите по пощата, да бъдат опаковани във фолио. Все повече печатници инвестират в системи за опаковане, които да допълнят възможностите на машините им за шиене с телчета и лепене на печатни издания.

Швейцарската компания, специализирана в довършителната техника, Müller Martini и италианската Sitma, пазарен лидер в системите за опаковане и влагане, станаха партньори. Така производителите могат да предложат на клиентите си широка гама от системи за индивидуално опаковане и влагане, като и нужната техническа поддръжка.

„С това сътрудничество, разширяваме гамата си от гъвкави производствени системи, оборудвани с интелигентна автоматизация”, заявиха Felix Stirnimann, корпоративен мениджмънт на Müller Martini и Aris Ballestrazzi, президент на Sitma Machinery S.p.A. „Клиентите ни ще имат по-високо ниво на сигурност на инвестициите си и благодарение на това ще могат значително да оптимизират употребата на машините си.”

На снимката от ляво на дясно: Lamberto Tassi (президент на Sitma S.p.A.), Aris Ballestrazzi (президент на Sitma Machinery S.p.A.), Felix Stirnimann (корпоративен мениджмънт на Müller Martini) и Alois Hochstrasser (Управителен директор на Müller Martini Marketing AG)

Източник: пресинформация от Müller Martini
Превод: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама