ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Müller Martini и Sitma предлагат съвместни решения за влагане и индивидуално опаковане

Müller Martini и Sitma предлагат съвместни решения за влагане и индивидуално опаковане

Сряда, 29 Февруари 2012 ( прочетена 1423 пъти)


Производителите на книговезка техника Müller Martini (Швейцария) и Sitma (Италия) подписаха бизнес споразумение за сътрудничество. Благодарение на него графичната индустрия ще може да се възползва от голям брой системи за влагане на рекламни материали и индивидуално опаковане на продуктите във фолио.

Müller Martini

Производството на издания с вложки и индивидуални опаковки бележи ръст в глобален мащаб. Опаковането във фолио осигурява високо ниво на защита по време на транспорта. То гарантира, че печатният продукт заедно с всички листовки, рекламни материали, купони, подаръци ще стигне до читателя в компактен пакет и в перфектно състояние. Наред с това, пакетирането във фолио е по-екологично от опаковането в хартия.

Някои страни изискват списанията, които се доставят до абонатите по пощата, да бъдат опаковани във фолио. Все повече печатници инвестират в системи за опаковане, които да допълнят възможностите на машините им за шиене с телчета и лепене на печатни издания.

Швейцарската компания, специализирана в довършителната техника, Müller Martini и италианската Sitma, пазарен лидер в системите за опаковане и влагане, станаха партньори. Така производителите могат да предложат на клиентите си широка гама от системи за индивидуално опаковане и влагане, като и нужната техническа поддръжка.

„С това сътрудничество, разширяваме гамата си от гъвкави производствени системи, оборудвани с интелигентна автоматизация”, заявиха Felix Stirnimann, корпоративен мениджмънт на Müller Martini и Aris Ballestrazzi, президент на Sitma Machinery S.p.A. „Клиентите ни ще имат по-високо ниво на сигурност на инвестициите си и благодарение на това ще могат значително да оптимизират употребата на машините си.”

На снимката от ляво на дясно: Lamberto Tassi (президент на Sitma S.p.A.), Aris Ballestrazzi (президент на Sitma Machinery S.p.A.), Felix Stirnimann (корпоративен мениджмънт на Müller Martini) и Alois Hochstrasser (Управителен директор на Müller Martini Marketing AG)

Източник: пресинформация от Müller Martini
Превод: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама